Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ασπασία Μπόγρη – σήμερα: Πρώτο μπάνιο μετά από 7 χρόνια
ΕΛΛΑΔΑ

Ασπασία Μπόγρη – σήμερα: Πρώτο μπάνιο μετά από 7 χρόνια

Ασπασία Μπόγρη - σήμερα: Η ιστορία της είχε συγκλονίσει τη χώρα, καθώς ο πατέρας της την πυροβόλησε στο κεφάλι για να εκδικηθεί τη μητέρα της, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Ασπασία Μπόγρη – σήμερα: Το πρώτο της μπάνιο, μετά από επτά ολόκληρα χρόνια, έκανε το Σάββατο η Ασπασία Μπόγρη, η νεαρή κοπέλα που πυροβολήθηκε τον Αύγουστο του 2013, από τον ίδιο της τον πατέρα. Η υπόθεση της νεαρής κοπέλας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η 17χρονη τότε Ασπασία, δέχτηκε επίθεση από τον πατέρα της ο οποίος την πυροβόλησε εξ’ επαφής μετά τη μεσημεριανή τους έξοδο στο Άργος. Θολωμένος από τα οικονομικά προβλήματα και το γεγονός ότι τον εγκατέλειψε η σύζυγός του, ο πατέρας της Ασπασίας θέλησε να εκδικηθεί και όπλισε το χέρι του κατά του ίδιου του του παιδιού. Μετά την αποτρόπαια πράξη του, αυτοκτόνησε, αφήνοντας ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που το έκανε.

Η Ασπασία, έδωσε την δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη, με δύο σφαίρες στο κεφάλι. Στο πλευρό της πάντα η μητέρα της, η οποία ανέβασε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, φωτογραφίες με την ίδια και τη νεαρή κοπέλα, να κάνουν το πρώτο τους μπάνιο μετά από 7 ολόκληρα χρόνια.

Μετα από 7 χρόνια….το πρώτο μας μπάνιο!!!

Julkaissut Σπυριδούλα Φατούρου Lauantaina 1. elokuuta 2020

Η Άσπα φώναξε “μαμά”

Η τραγική φιγούρα της υπόθεσης, Σπυριδούλα Φατούρου μίλησε πρόσφατα στα «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη για την απόπειρα δολοφονίας της κόρης της από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί την ίδια που τότε βρίσκονταν σε διάσταση. Η ίδια περιέγραψε καρέ – καρέ την τραγική στιγμή που άλλαξε τη ζωή της, αφού η κόρη της πλέον είναι τετραπληγική και καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι, ενώ ο πρώην σύζυγός της μετά την απόπειρα δολοφονίας αυτοκτόνησε.

«Η Ασπασία είχε πάει να εξομολογηθεί ενόψει του 15αύγουστου και λίγο αργότερα θα συναντιόταν με τον πατέρα της. Συναντήθηκε με τον μπαμπά της σε ένα μαγαζί έξω, εγώ της έστελνα μηνύματα γιατί μέσα μου κάτι δεν πήγαινε καλά και ήθελα να βρίσκω λόγο να της στέλνω για να δω πώς είναι. Κάποια στιγμή με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι πυροβόλησαν μια κοπέλα στη λαϊκή αγορά του Άργους. Ήμουν βέβαιη ότι ήταν η Ασπασία και ήμουν 100% σίγουρη και για τον δράστη» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για τη στιγμή του πυροβολισμού είπε: «Τη στιγμή που εκείνη κατέβηκε από το μηχανάκι του να πάει στο περίπτερο, εκείνος είχε κατέβει, έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε face to face, μπροστά στα μάτια όλων και τα δικά της. Έτσι όπως έχασε τις αισθήσεις της, με την εικόνα που “γράφτηκε” στο πρόσωπό της, με την ίδια εικόνα ξύπνησε στην εντατική. Ουρλιάζοντας. Ο πατέρας της έφυγε, γύρισε σπίτι και αυτοκτόνησε μιάμιση ώρα αργότερα. Πίστευε ότι με τη μια σφαίρα την είχε σκοτώσει, όταν όμως η Άσπα φώναξε βοήθεια μαμά, γύρισε και την πυροβόλησε δεύτερη φορά και εκεί έγινε όλη η ζημιά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις