Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

27

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πρωθυπουργός Λουξεμβούργου Ελλάδα: Στο Μουσείο της Ακρόπολης ο Μπέτελ με τον σύζυγό του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωθυπουργός Λουξεμβούργου Ελλάδα: Στο Μουσείο της Ακρόπολης ο Μπέτελ με τον σύζυγό του

Πρωθυπουργός Λουξεμβούργου Ελλάδα: Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου με τον σύζυγό του έκαναν μια στάση στην Αθήνα για να επισκεφθούν το Μουσείο της Ακρόπολης.

Πρωθυπουργός Λουξεμβούργου Ελλάδα: Διακοπές στην Ελλάδα κάνουν ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και ο σύζυγός του. Τηρώντας όσα είχε πει στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πριν από μερικές ημέρες στη μαραθώνια Σύνοδο Κορυφής για το Ταμείο Ανάκαμψης, ότι δηλαδή θα κάνει φέτος διακοπές στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ έφθασε σήμερα στη χώρα μας μαζί με τον σύζυγό του Γκοτιέ Ντεστενέ. Τελικός προορισμός του ζευγαριού η Πάρος. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου με τον σύζυγό του έκαναν μια στάση στην Αθήνα για να επισκεφθούν το Μουσείο της Ακρόπολης.

Μάλιστα, ο κ. Μπετέλ επικοινώνησε με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ζητώντας του να γευματίσουν μαζί στο Μουσείο της Ακρόπολης. Οταν βρέθηκαν στο Μουσείο ζήτησαν να τους γίνει ξενάγηση και ο κ. Σαμαράς μαζί με τον πρόεδρο του Μουσείου Δημήτρη Παντερμαλή ανέλαβαν να τους διηγηθούν την ιστορία των μοναδικών εκθεμάτων. Στις φωτογραφίες του iefimerida φαίνονται οι κ.κ. Σαμαράς και Παντερμαλής να ξεναγούν τον πρωθυπουργό τους κ.κ. Μπετέλ και Ντεστενέ στους χώρους του Μουσείου και να ποζάρουν όλοι μαζί για τις αναμνηστικές φωτογραφίες. Φυσικά, όλοι τους φορούσαν τα απαραίτητα καλύμματα προσώπου, τα οποία ούτως ή άλλως ήταν υποχρεωτικά για το Μουσείο της Ακρόπολης πριν επιβληθεί χθες η χρήση τους σε όλους τους κλειστούς χώρους.

Αμέσως μετά το πρωθυπουργικό ζεύγος του Λουξεμβούργου αναχώρησε για την Πάρο όπου θα περάσει τις διακοπές του. Ο Ξαβιέ Μπετέλ έχει μείνει για ένα διάστημα στην Ελλάδα, ως φοιτητής, καθώς βρέθηκε με Erasmus στη Θεσσαλονίκη μελετώντας ναυτικό και εκκλησιαστικό δίκαιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις