Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μάλαμας Καβάλα – κορονοϊός: Συνελήφθη ο υπεύθυνος της συναυλίας
ΕΛΛΑΔΑ

Μάλαμας Καβάλα – κορονοϊός: Συνελήφθη ο υπεύθυνος της συναυλίας

Μάλαμας Καβάλα - κορονοϊός: Το βράδυ της Παρασκευής, ο Σωκράτης Μάλαμας είχε συναυλία στην Καβάλα, στο θέατρο Ακόντισμα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης συνελήφθη και κρατήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ο υπεύθυνος της συναυλίας.

Μάλαμας Καβάλα – κορονοϊός: Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής ο υπεύθυνος της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα στην Καβάλα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, στη συναυλία που έγινε στο θέατρο Ακόντισμα της Νέας Καρβάλης διαπιστώθηκε συνωστισμός και μη τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού. Σημειώνεται πως η συναυλία προέβλεπε οι παρευρισκόμενοι να βρίσκονται καθιστοί και τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας, όπως δηλαδή επιβάλλεται από το νόμο, ωστόσο όπως διακρίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιοι φαίνεται πως αψήφισαν τις οδηγίες.

Η Αστυνομική διεύθυνση Καβάλας προειδοποιεί για την τήρηση των μέτρων οποιουδήποτε διοργανώνει μουσικά γεγονότα αυτή την περίοδο στο Νομό Καβάλας. Στην Καβάλα έχει σημάνει συναγερμός μετά τον εντοπισμό 24 κρουσμάτων κορωνοϊού σε εργοστάσιο κρέατος.

Δείτε ακόμη

Στην Ελλάδα, ξέρουν να θεραπεύουν τη «μαυρίλα» του lockdown – Το CNN εξηγεί γιατί είμαστε ο καλύτερος προορισμός του καλοκαιριού
Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσω Instagram – Για τη χρήση μάσκας
Νέο, ξέφρενο πάρτι στην Εύβοια – Χαμός σε κλαμπ με γνωστό ράπερ (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις