Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: Τέλος ο Λάζαρος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Τέλος ο Λάζαρος

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Δεν προπονήθηκε ξανλα με τους άλλους παίκτες του ρόστερ και αποτελεί παρελθόν από το λιμάνι

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός δεν παρουσιάστηκε στην σημερινή προπόνηση της ομάδας και έφυγε πρόωρα από τους «ερυθρόλευκους». Θυμίζουμε ο Λάζαρος είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι τον Αύγουστο (όπως όλοι οι παίχτες που τελείωνε το συμβόλαιο τους στο τέλος της χρονιάς), ωστόσο, αποφάσισε να φύγει τώρα και οι συνεργασία του με την ομάδα τελείωσε και επίσημα.

Ο Έλληνας επιθετικός ήρθε στην ομάδα του Πειραιά το 2018, υπογράφοντας ένα διετές συμβόλαιο. Η πορεία του με τον Ολυμπιακό δεν ήταν όπως την ήθελε, αφού μεσολάβησαν σοβαροί τραυματισμοί, που τον κράτησαν εκτός αγωνιστικής δράσης για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Το χρονικό διάστημα, που έπαιξε στην ομάδα, κατάφερε να πετύχει 10 γκολ και μοίρασε 2 ασσίστ στους συμπαίχτες του. Ενώ, κατέκτησε και το πρωτάθλημα την φετινή σεζόν.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Στο Big 4

Θυμίζουμε έχει πάρει πρωτάθλημα και με τον Παναθηναϊκό αλλά και την ΑΕΚ. Ενώ, έχει αγωνιστεί και στον ΠΑΟΚ, έτσι, είναι ο πρώτος που αγωνίστηκε στους 4 μεγάλους της χώρας μας. Στην καριέρα του έχει παίξει και σε μεγάλους συλλόγους τους εξωτερικού. Όπως είναι η Μπολόνια , η Σαμπντόρια και η Βερόνα. Σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα του ήταν η Εθνική Ελλάδος, με την οποία αγωνίστηκε 35 φορές πετυχαίνοντας 1 γκολ, επίσης ήταν μέρος της αποστολής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, στην Βραζιλία.

Δείτε ακόμη:

Φιλική τριάδα με Ομόνοια ο Ολυμπιακός
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Η σεζόν κλείνει στην Αγγλία με τον τελικό του κυπέλλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις