Ελένη Μενεγάκη ίνστα: Επέστρεψε στην Αθήνα

LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη ίνστα: Επέστρεψε στην Αθήνα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ελένη Μενεγάκη ίνστα: Στην Αθήνα επέστρεψε η παρουσιάστρια μετά την απόδραση της στην Άνδρο και φρόντισε να μας ενημερώσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

30.07.2020 | 23:37

Ελένη Μενεγάκη ίνστα: Στην Αθήνα επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη μετά από σχεδόν ένα μήνα διακοπών στην Άνδρο. Η γνωστή παρουσιάστρια έφυγε για το κυκλαδίτικο νησί λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ανακοίνωση της για το  μεγάλο φινάλε της εκπομπής της στον Alpha, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, αλλά και τα παιδιά της. Μετά από μερικές εβδομάδες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, η ωραία Ελένη αποφάσισε να γυρίσει στην Αθήνα.  Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη ως λάτρης των social media δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Καλημέρα από την ζεστή Αθήνα!». Φορώντας ένα πορτοκαλί μίνι φόρεμα και εμφανώς μαυρισμένη, η ξανθιά παρουσιάστρια ποζάρει χαμογελαστή στο φακό καθισμένη σε ένα παγκάκι στον κήπο του σπιτιού της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη έπειτα από τρεις δεκαετίες συνεχούς παρουσίας, αποχαιρέτησε την τηλεόραση. Ανήμερα της γιορτής της λοιπόν, η ωραία Ελένη ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ότι την επόμενη σεζόν δεν θα κάνει εκπομπή ύστερα από 30 χρόνια συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας. Η ίδια είχε πάρει την απόφαση της να ξεκουραστεί και να απέχει για ένα διάστημα από την τηλεόραση, καθώς θέλει να φύγει ένα διάστημα στην Αμερική, όπου θα σπουδάσει ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος. Και όπως όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν θέλει να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της. Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες τη θέλουν να συζητά-για την επιστροφή της στην ΤV, όχι όμως τον Οκτώβριο, αλλά στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής περιόδου, από τον Ιανουάριο του 2021.

Δείτε ακόμη

Η Έμιλι Ρατακόφσκι… ξαναχτυπά (vid & pics)
Η οργή της Αλεξανδράκη με την ερώτηση του Γκουντάρα – “Είναι δυνατόν κύριε;”
Ερωτευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς (pics)
Exit mobile version