Στέφανος Τσιτσιπάς σύντροφος: Ερωτευμένος ο τενίστας

LIFESTYLE

Στέφανος Τσιτσιπάς σύντροφος: Ερωτευμένος ο τενίστας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Στέφανος Τσιτσιπάς σύντροφος: Το νούμερο «6» της παγκόσμιας κατάταξης είναι full in love με την αγαπημένη του Θεοδώρα Πεταλάς και δεν το κρύβει.

30.07.2020 | 08:47

Στέφανος Τσιτσιπάς σύντροφος: Στην Ελλάδα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Στέφανος Τσιτσιπάς και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, μετά την μίνι απόδραση στην Μύκονο. Ο νεαρός τενίστας απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, μακριά από τις αθλητικές του υποχρεώσεις. Ωστόσο, το νούμερο «6» της παγκόσμιας κατάταξης δεν είναι μόνος του αλλά μαζί με την σύντροφό του Θεοδώρα Πεταλάς, με την οποία είναι ζευγάρι τους τελευταίους έξι μήνες. Πρόσφατα, οι δυο τους είχαν επισκεφτεί το νησί των Ανέμων, προκειμένου να κάνουν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου αλλά και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που είναι full in love και δεν το κρύβει, επέστρεψε στην Αθήνα και συνεχίζει να κάνει τις βόλτες του.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους εθεάθησαν κατά τη διάρκεια απογευματινής βόλτας τους στην Βουλιαγμένη. Ντυμένοι με casual outfit και εμφανώς ανανεωμένη από την πρόσφατη απόδρασή τους, απόλαυσαν έναν περίπατο στους δρόμους της περιοχής τρώγοντας παγωτό και δείχνοντας πόσο ταιριαστοί είναι μαζί. Από κει και πέρα, να αναφέρουμε πως η νέα αγαπημένη του Στέφανου Τσιτσιπά, είναι η 25χρονη Θεοδώρα Πεταλάς, η οποία έχει γεννηθεί στο Λονδίνο -από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα- ενώ ζει στη Νέα Υόρκη και σπουδάζει “Project Management and Technology”. Μάλιστα, συνδέεται και με τη βασιλική οικογένεια τη Ολλανδίας. Η Θεοδώρα Πεταλάς ήταν μάλιστα παρανυφάκι στο γάμο του μεσαίου αδερφού του βασιλιά της Ολλανδίας, Willem-Alexander.

  

Δείτε ακόμη

Τα παθιασμένα φιλιά του Στράτου Τζώρτζογλου στην σύζυγό του (pics)
Ο φαντασμαγορικός γάμος της Εριέττας Κούρκουλου στην Μύκονο (vid)
Η Τόνια Σωτηροπούλου απόλαυσε τον Κωστή Μαραβέγια στην συναυλία του στο Άλσος (vid)
Exit mobile version