Μαραβέγιας συναυλία: Στο πλευρό του η Τόνια Σωτηροπούλου

LIFESTYLE

Μαραβέγιας συναυλία: Στο πλευρό του η Τόνια Σωτηροπούλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Μαραβέγιας συναυλία: Το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουλίου, ο Κωστής Μαραβέγιας έδωσε μια μοναδική συναυλία στο Άλσος, από την οποία δεν έλειπε φυσικά η αγαπημένη του, Τόνια Σωτηροπούλου.

29.07.2020 | 10:11

Μαραβέγιας συναυλία: Το βράδυ της Τρίτης, ο Κωστής Μαραβέγιας έδωσε συναυλία στο Άλσος και από τις πρώτες θέσεις φυσικά δεν έλειπε η σύντροφός του, Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός απόλαυσε τον αγαπημένο της επί σκηνής μαζί με την καλή της φίλη Κατρίνα Τσάνταλη και του χάρισε το πιο θερμό χειροκρότημά της. Όπως λοιπόν ήταν αναμενόμενο, η παρουσία της στον χώρο δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της Ελληνικής showbiz. Στο τέλος της βραδιάς, οι δύο φίλες, έσπευσαν να επισκεφθούν τον Κωστή στα παρασκήνια για να τον συγχαρούν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία, αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με τον δικό του ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο, δεν άφησε για άλλη μια φορά κανέναν στην καρέκλα του. Επίσης να αναφέρουμε ότι η σχέση του ζευγαριού μετρά σχεδόν δύο χρόνια και όπως δείχνουν είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκαν στις Σπέτσες, ενώ μαζί τους είναι και η Demy με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου. Η ηθοποιός μάλιστα, ως λάτρης των social media, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της Κωστή, στην οποία ποζάρουν αγκαλιασμένοι με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Δείτε ακόμη

Η “Queen Dina” παίζει… μπάλα με τον Ουάρντα, στην Μύκονο (pics)
Η οργισμένη ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο Facebook (pic)
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εξηγεί γιατί “παντρεύτηκε” τον σκύλο της (vid)
Exit mobile version