Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μύκονος συνωστισμοί: Ο κακός χαμός στα μπαρ, ξεκινούν οι σαρωτικοί έλεγχοι
ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος συνωστισμοί: Ο κακός χαμός στα μπαρ, ξεκινούν οι σαρωτικοί έλεγχοι

Μύκονος συνωστισμοί: Ο ένας δίπλα στον άλλον στο πάρτι του Alemagou.

Μύκονος συνωστισμοί: Σαν να μην συμβαίνει τίποτα συνεχίζουν τη διασκέδαση στα μπαρ της Μυκόνου όπου γίνονται συνεχώς πάρτι στα οποία οι θαμώνες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής ο ένας από  τον άλλον.Οι επιχειρηματίες αδιαφόρησαν για τις απαγορεύσεις αλλά και για την κινητοποίηση των Αρχών ύστερα από την επίσκεψη του υπουργού Δημόσιας Τάξης  Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο νησί. Το βράδυ της Τετάρτης η αστυνομία πραγματοποίησε ελέγχους σε κέντρα διασκέδασης στη Μύκονο και η κατάσταση τέθηκε εν μέρει υπό έλεγχο.
Η  ΕΛΑΣ  μάλιστα  ανακοίνωσε ότι  «οι έλεγχοι θα είναι  διαρκείς  – όλο το 24ωρο – και συνεχείς, ώστε να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διατάξεις και να προστατευθεί η υγεία των πολιτών».

Οι απίστευτες  εικόνες συγχρωτισμού σημειώθηκαν στο υπότροπο Alemagou στη παραλία της Φτελιάς το βράδυ της Τετάρτης. Το πάρτι στο Alemgou διαλύθηκε λίγο νωρίτερα, αναμένοντας  την  Αστυνομία.    Εκατοντάδες κόσμου συνωστίζονταν σε μερικά τ.μ άμμου, ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις. Οι πελάτες συγχρωτίζονταν μπροστά από το κεντρικό μπαρ του μαγαζιού ενώ και στα τραπέζια επικρατούσε το αδιαχώρητο. Στο Alemagou είχε υποβληθεί πρόστιμο 20.000 ευρώ και λουκέτο επειδή δεν τηρούσε τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Υποτίθεται… ότι το μαγαζί θα έκλεινε, αλλά τελικά έμεινε κλειστό μόνο για 15 ημέρες.

Στο διάσημο Scorpios στη Παράγκα γινόταν χθες κι εκεί ο “χαμός”.
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις