Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / ΗΠΑ εμπρησμός αυτοκινήτου: Η… οργή της απατημένης
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ εμπρησμός αυτοκινήτου: Η… οργή της απατημένης

ΗΠΑ εμπρησμός αυτοκινήτου: Μια γυναίκα από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ συνελήφθη για την απόπειρα εμπρησμού του αυτοκινήτου του συντρόφου της.

ΗΠΑ εμπρησμός αυτοκινήτου: Είναι κοινολεκτούμενο ότι πολλές φορές η εκδίκηση γυρίζει πίσω σε αυτόν που την απεργάζεται, αλλά στην περίπτωση μιας γυναίκας από το Μίτσιγκαν των ΗΠΑ αυτό ισχύει στην κυριολεξία. Η 26χρονη θέλησε να εκδικηθεί τον σύντροφό της βάζοντας φωτιά στο αυτοκίνητό του, αλλά την κατέγραψαν σε βίντεο, που έγινε viral. Στο βίντεο φαίνεται η 26χρονη να ανάβει τη φωτιά, αλλά η έκρηξη που προκλήθηκε να την εκτοξεύει πίσω. Η Sydney Parham πετάχτηκε πάνω σε διπλανό αυτοκίνητο από την έκρηξη.

Το βίντεο ανέβηκε στο Youtube και έτσι ταυτοποιήθηκε η δράστις. Ένας γείτονας είδε τις ύποπτες κινήσεις και κατέγραψε το περιστατικό από το διαμέρισμά του. Η 26χρονη είχε φορέσει κουκούλα αλλά και μάσκα λόγω του κορονοϊού. Κρατώντας ένα κόκκινο δοχείο με βενζίνη, άρχισε να αδειάζει το περιεχόμενο μέσα στο αυτοκίνητο.

ΗΠΑ εμπρησμός αυτοκινήτου: Απιστία το κίνητρο

Όταν φαίνεται να προσπαθεί κάτι να κάνει στο πίσω κάθισμα, τότε ακούγεται η ισχυρή έκρηξη και οι φλόγες πετάγονται από το αυτοκίνητο. Η γυναίκα υπέστη μικροτραυματισμούς και εγκαύματα στο πρόσωπο. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό τι «πυροδότησε» την εκδίκηση, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλλον η γυναίκα έπεσε θύμα απιστίας.

Δείτε ακόμη

ΠΟΥ: Ο κορονοϊός είναι μακράν η χειρότερη υγειονομική έκτακτη κατάσταση στον κόσμο
Οι ΗΠΑ πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε «lockdown»
Το πανέμορφο νησάκι που “σοκάρει” την επιστήμη – Κανείς ντόπιος δεν κόλλησε κορονοϊό, αν και ήρθαν σε επαφή με κρούσματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις