Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τομ Χανκς – παιδοφιλία: Η ανάρτηση που “κατέβασε” η Μυρσίνη Λοΐζου
ΕΛΛΑΔΑ

Τομ Χανκς – παιδοφιλία: Η ανάρτηση που “κατέβασε” η Μυρσίνη Λοΐζου

Τομ Χανκς - παιδοφιλία: Η ανάρτησή της, έκανε το γύρο του διαδικτύου, την ώρα που η ίδια από ό,τι φάνηκε, έσπευσε να τη διαγράψει. 

Τομ Χανκς – παιδοφιλία: Νέα ανάρτηση που λίγο αργότερα «κατέβηκε» έκανε η Μυρσίνη Λοΐζου με αφορμή την κοινή φωτογραφία που έβγαλαν στην Αντίπαρο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Τομ Χανκς με τις συζύγους τους. Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της, η Μυρσίνη Λοΐζου, αποκαλεί «παιδόφιλο» τον Τομ Χανκς. «Λεζάντα για τη φωτογραφία στην Αντίπαρο. Εδω ο πρωθυπουργός μας με στάρ του Hollywood που ο άντρας όπως διαβάζω έχει κατηγορηθεί και συλληφθεί για παιδοφιλία. Αλλά αυτά είναι “ιδιωτικά του θέματα, τι σχέση έχουν;”. Καλό καλοκαίρι», έγραψε η Μυρσίνη Λοΐζου. Η ανάρτησή της, έκανε το γύρο του διαδικτύου, την ώρα που η ίδια από ό,τι φάνηκε, έσπευσε να τη διαγράψει.

Η Μυρσίνη Λοΐζου αποκλείστηκε από τη λίστα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές του 2019, μετά την αποκάλυψη ότι λάμβανε παράνομα τη σύνταξη της μητέρας της, η οποία είχε φύγει από τη ζωή από το 2007. Σε συνέντευξή της η Μυρσίνη Λοΐζου υποστηρίζει ότι το θέμα με τη σύνταξη της μητέρας της, τελείωσε το 2017, ότι αποδέχτηκε το λάθος της και ότι ξέρει να ζητά δημόσια συγνώμη για τα λάθη της. «Όλο αυτό πια που γίνεται δεν είναι επίθεση, είναι bullying! Και εξ αριστερών και εκ δεξιών. Αλλά δεν με νοιάζει. Ξέρω ποια είμαι. Ξέρω ποιες είναι οι ιδέες μου. Ξέρω ποια είναι η αλήθεια. Κι η αλήθεια δεν είναι αυτή που ευαγγελίζονται κάποια Μέσα. Λυπάμαι πολύ που βρήκαν τον εύκολο στόχο, εμένα. Πραγματικά, λυπάμαι!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις