Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Προεδρικό Μέγαρο εμφανίσεις: Οι κυρίες που “τράβηξαν” όλα τα φώτα
ΕΛΛΑΔΑ

Προεδρικό Μέγαρο εμφανίσεις: Οι κυρίες που “τράβηξαν” όλα τα φώτα

Προεδρικό Μέγαρο εμφανίσεις: Οι κυρίες και φέτος έκλεψαν τις εντυπώσεις και έκαναν τα φλας να αστράψουν με τις λαμπερές τους εμφανίσεις.

Προεδρικό Μέγαρο εμφανίσεις: Το Προεδρικό Μέγαρο άνοιξε χθες τις πόρτες του για την καθιερωμένη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Μια διαφορετική 24η Ιουλίου, εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού και με τις προκλήσεις της Τουρκίας να κορυφώνονται, με το άνοιγμα της Αγιάς Σοφιάς ως τζαμί από τη μια και την έκδοση της Navtex για σεισμικές έρευνες σε περιοχή εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας από την άλλη, που είχαν σαν αποτέλεσμα τις τελευταίες ημέρες να κορυφωθεί η ένταση μεταξύ των δύο χωρών.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην ομιλία της για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας έστειλε το δικό της μήνυμα στην Τουρκία, ενώ παράλληλα τίμησε τους ήρωες της πανδημίας, οι οποίοι μέσα σε αυτή την κρίση που ανέτρεψε τις ζωές όλων και δημιούργησε πρωτόγνωρες καταστάσεις, ο καθένας από το πόστο του στήριξε την ελληνική κοινωνία. Καλεσμένοι της Προέδρου της Δημοκρατίας 500 άτομα -πέρα από την πολιτειακή και την πολιτική ηγεσία, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, εκπρόσωποι των γραμμάτων και των τεχνών και άνθρωποι από το χώρο της υγείας και της παροχής υπηρεσιών που πρωταγωνίστησαν εν μέσω πανδημίας.

Παράλληλα, στο κήπο της Προεδρίας έδωσαν το παρών οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, πρυτάνεις των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας, ανώτατοι δικαστικοί, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων, επαγγελματικών οργανώσεων και επιμελητηρίων, εκπρόσωποι των μεγάλων ιδρυμάτων της χώρας, μέλη Ανεξάρτητων Αρχών, καθώς και δημοσιογράφοι.

Η χθεσινή γιορτή στους κήπους της Προεδρίας ήταν πάντως μια ακόμη ευκαιρία για ενδιαφέροντα πηγαδάκια, ενώ δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, όπως το ποτήρι που έσπασε μπρος στα πόδια της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου. Οι κυρίες πάντως και φέτος έκλεψαν τις εντυπώσεις και έκαναν τα φλας να αστράψουν με τις λαμπερές τους εμφανίσεις.

Οι εμφανίσεις στο Προεδρικό Μέγαρο

Η Έφη Αχτσιόγλου εντυπωσιακή στα κόκκινα έφτασε στο προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, πρώην υπουργό, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε και η Κατερίνα Νοτοπούλου, με αρχαιοελληνικό στιλ.

Ο φακός εντόπισε την απαστράπτουσα Φώφη Γεννηματά σε πηγαδάκι με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και ντυμένη στα μπλε Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην πρώτη επέτειο ως οικοδέσποινα της γιορτής.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, με καλοκαιρινή διάθεση έφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενη από τον γιο της, δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακή παρουσία η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου, με αρχαιοελληνικό στιλ, κατέβηκε μόνη της τα σκαλιά του Προεδρικού δίνοντας για πρώτη φορά το παρών στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Παρούσα και η Πρόεδρος του Ελλάδα 2021, άκρως εντυπωσιακή όπως πάντα.

Στα κόκκινα και η πρώην υπουργός ‘Ολγα Γεροβασίλη η οποία έφθασε συνοδευόμενη από τον Γιάννη Μπουτάρη.

Στο προεδρικό μέγαρο και η βουλευτής της ΝΔ Ζωή Ραπτη. Με κλασικό μαύρο φόρεμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις