ΑΕΚ – μεταγραφές: Παίρνει Ιατρούδη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μεταγραφές: Παίρνει Ιατρούδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΑΕΚ - μεταγραφές:  Κοντά στην απόκτηση του 21χρονου επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη φέρεται η “Ενωση”

25.07.2020 | 18:30

ΑΕΚμεταγραφές: Ετοιμάζεται πυρετωδώς η ΑΕΚ για την νέα σεζόν. Οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές και να είναι πλήρη το ρόστερ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η «ένωση» φαίνεται να είναι κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Ιατρούδη. Ο 21χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη και όπως όλα δείχνουν θα γίνει κάτοικος Αθήνας για λογαριασμό της ΑΕΚ, η οποία είχε δείξει και παλαιότερα το ενδιαφέρον της για τον παίχτη. Όπως αναφέρουν κρητικά σάιτ ο Ιατρούδης αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «κιτρινόμαυρους», τις επόμενες μέρες. Ενώ, δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα, για να «ψηθεί».

Ο 21χρονος επιθετικός φέτος δεν μπόρεσε να κάνει πολλά με τον Εργοτέλη, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε στο γόνατο, αφού έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό μέχρι να επανέλθει. Έτσι, αγωνίστηκε σε μόλις 5 παιχνίδια και πέτυχε 1 γκολ. Η καλύτερη σεζόν του ταλαντούχου επιθετικού με την κρητική ομάδα, ήταν η σεζόν 2018-19, στην οποία καθιερώθηκε στην ομάδα. Μάλιστα εκείνη τη σεζόν είχε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε 8 γκολ και έβγαλε 3 ασσίστ.

ΑΕΚ – μεταγραφές: Θέλει επιστροφή ο Βράνιες

Την ίδια ώρα κοντά στην επιστροφή στην «ένωση» βρίσκεται ο Όγκνιεν Βράνιες. Σύμφωνα με βέλγικα ΜΜΕ, η ΑΕΚ θέλει τον Βράνιες πίσω. Ενώ, αναφέρουν πως  ο Βόσνιος ψάχνει να βρει μια λύση για να φύγει από την Βέλγικη ομάδα και πως θέλει να γυρίσει στην ΑΕΚ. Το μόνο που δεν επιβεβαιώνεται είναι αν υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την «ένωση» ωστόσο να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για την υπόθεση του Βράνιες.

Δείτε ακόμη:

“Ταξίδια για μπάσκετ μόνο με κυβερνητική εντολή”
Απρόσμενη πρόταση του Αλαφούζου για “Νέα Λεωφόρο”!
Η Ιντερ κόντρα στη Τζένοα που παλεύει για τη σωτηρία
Exit mobile version