Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

02

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρακιντζής – Τουρκία: Η ατάκα του τραγουδιστή για την κρίση με τους γείτονες
LIFESTYLE

Ρακιντζής – Τουρκία: Η ατάκα του τραγουδιστή για την κρίση με τους γείτονες

Ρακιντζής - Τουρκία: Ο Μιχάλης Ρακιντζής σε τηλεοπτική του εμφάνιση ζήτησε να «ξαμολήσουν τον κ. Φλώρο μπας και γίνει τίποτα».

Ρακιντζής – Τουρκία: Καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Αταίριαστοι”, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο τραγουδιστής Μιχάλης Ρακιντζής, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε και την απόφαση της Τουρκίας για μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί. “Να το πάρουμε διαφορετικά, ότι σήμερα κάποια εκατομμύρια μουσουλμάνοι θα υποκλιθούν στην Αγιά Σοφιά, ας το πάρουμε έτσι το θέμα. Όχι ότι δεν μας ενοχλεί. Το θέμα είναι διμερές, δεν αφορά κανέναν άλλον. Νομίζω ότι μόνο οι Έλληνες έχουν αυτόν τον δεσμό με την Αγία Σοφία”, είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Όσον αφορά στα ελληνοτουρκικά, ο Μιχάλης Ρακιντζής είπε: “Επειδή η πολιτική διαχρονικά τα τελευταία χρόνια δεν το έχει πάει καλά το θέμα, ξαμολήστε τον κ. Φλώρο μπας και γίνει τίποτα! Με ενοχλούν ορισμένα πράγματα. Το να περιμένουμε τη βοήθεια από τους ξένους δεν είναι τιμητικό για τον Έλληνα. Ο Έλληνας πιο παλιά βοηθούσε τους άλλους, δεν περίμενε κανέναν να τον βοηθήσει. Πρέπει να είμαστε αυτάρκεις και να μην ψαρώνουμε”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις