Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Συμφωνία κυρίων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Συμφωνία κυρίων

Παναθηναϊκός - μπάσκετ: Ο εξάστερος είχε κι άλλες προτάσεις αλλά τα βρήκε με τον ΟΠΑΠ και ανανεώθηκε η χορηγική συνεργασία για ακόμα δύο χρόνια

Παναθηναϊκόςμπάσκετ: Παναθηναϊκός και ΟΠΑΠ ήρθαν σε συμφωνία και έτσι θα συνεχίσει η συνεργασία τους για ακόμα δύο χρόνια. Αυτή η ανανέωση της συμφωνίας τους, έρχεται ως δείγμα της ικανοποίησης που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών. Έτσι το «τριφύλλι» μπορεί να κάνει μια καινούρια αρχή στην μετά Γιαννακόπουλου εποχή. Ωστόσο, ο ΟΠΑΠ θα στηρίξει έμπρακτα την ομάδα ως το 2022. Οι υπεύθυνοι των δύο πλευρών έκατσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τελικά βρήκαν την χρυσή τομή.

Με την συμφωνία αυτή βγαίνουν και οι δύο πλευρές θα βγουν κερδισμένες και οι δύο. Από την μια, οι «πράσινοι» θα έχουν την αναγκαία οικονομική στήριξη, που του είναι απαραίτητη στην δύσκολη εποχή που διανύει. Από την άλλη, το όνομα του ΟΠΑΠ θα συνεχίσει να διαφημίζεται σε ολόκληρη την Ευρώπη, δίπλα στο όνομα της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός είχε και συζητήσεις με άλλες εταιρίες, όμως, καμία πρόταση δεν ήταν τόσο δελεαστική και κοντά σε αυτή του ΟΠΑΠ.

Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Ίδια ποσά

Το σύνολο της πρότασης κυμαίνεται στο ίδιο ύψος με την προηγούμενη τους. Η συμφωνία προβλέπει τα εξής: Το «Πάμε Στοίχημα» θα είναι ο κεντρικός χορηγός στην φανέλα της ομάδας. Ενώ, το όνομα του ΟΠΑΠ θα είναι δίπλα σε αυτό του Παναθηναϊκό. Έτσι, οι πράσινοι θα συνεχίσουν να λέγονται «Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» και για τις επόμενες δύο σεζόν, τις πρώτες με το δίδυμο Αλβέρτη-Διαμαντίδη στο γενικό πρόσταγμα, στη διοίκηση!

Δείτε ακόμη:

Ο Μποχωρίδης ντύθηκε και πάλι στα πράσινα
Βαθμό ή βαθμούς με την σίγουρη πρωταθλήτρια θέλει η Ουντινέζε
Η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ διέλυσε αδιάφορα ……5-3 την Τσέλσι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις