Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Σνικ: Μας δείχνει το γυμναστήριο που έχει στο σπίτι της
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Σνικ: Μας δείχνει το γυμναστήριο που έχει στο σπίτι της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Σνικ: Το δικό τους γυμναστήριο έφτιαξαν στο σπίτι που συζεί το ερωτευμένο ζευγάρι με σκοπό να γυμνάζονται καθημερινά χωρίς να τρέχουν εκτός.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Σνικ: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι φουλ ιν λοβ με τον αγαπημένο της ράπερ Σνικ αφού πρόσφατα το ζευγάρι έκανε και το επόμενο βήμα στη σχέση του, καθώς νοίκιασε σπίτι στην Πεντέλη. Η πρώην κριτής του GNTM και ο καλλιτέχνης στεγάζουν τον έρωτά τους σε μια εντυπωσιακή βίλα στα βόρεια προάστια με κήπο και πισίνα και καλούν συνεχώς τους φίλους τους προκειμένου να περάσουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης. Αξίζει να αναφέρουμε πως μέσα στο σπίτι έφτιαξαν και δικό τους γυμναστήριο, με σκοπό να κάνουν καθημερινά τις προπονήσεις τους χωρίς να τρέχουν εκτός!

Τόσο η Ηλιάνα όσο και ο Snik ως λάτρης των social media μας δείχνουν συνέχεια στιγμιότυπα από το σπίτι τους αλλά και από το γυμναστήριο. Πριν λίγες ώρες λοιπόν, η νέα παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να μας δείξει λίγο καλύτερα το ξεχωριστό δωμάτιο με τους διαδρόμους και τα όργανα στα insta stories της, ενώ παράλληλα μας έδειξε και το  εντυπωσιακό σπίτι με πισίνα, στο οποίο πρόκειται να δουλέψει σήμερα! Παρόλα αυτά πρόσφατα το νεαρό μοντέλο από την Πάτρα είχε ανεβάσει πάλι stories στο instagram κάνοντας γυμναστική και ακούγοντας το νέο τραγούδι του αγαπημένου της στο διαπασών.

 

Δείτε ακόμη

Η Ζέτα Δούκα δείχνει τα σημάδια από την επέμβασή της – “Νιώθω ξεχωριστή”
Ξέσπασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά του ΣΚΑΙ – «Είναι ανέντιμο και άκομψο»
Ο Νick Hard Χαρδαλιάς πήγε… Χαρδαλιά – Άκρως εντυπωσιακή η σύζυγός του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις