Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

17

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χαρδαλιάς – Ζαχαράτος: Στην παράσταση με την εντυπωσιακή σύζυγό του
LIFESTYLE

Χαρδαλιάς – Ζαχαράτος: Στην παράσταση με την εντυπωσιακή σύζυγό του

Χαρδαλιάς - Ζαχαράτος: Ο Νίκος Χαρδαλιάς άφησε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις του στην Πολιτική Προστασία και βγήκε για να διασκεδάσει μαζί με τη σύζυγό του.

Χαρδαλιάς – Ζαχαράτος: Ο Νίκος Χαρδαλιάς τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον Τάκη Ζαχαράτο και πήγε το βράδυ της Τετάρτης στην πρεμιέρα του καλλιτέχνη στο Θέατρο «Άλσος». Συνοδευόμενος από την εντυπωσιακή σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου, ο Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε το «παρών» στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου «Έλα μια βόλτα» και γέλασε με την ψυχή του. Στη συγκεκριμένη παράσταση, δύο από τα πρόσωπα που μιμείται ο ταλαντούχος Τάκης είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Σωτήρης Τσιόδρας, με αφορμή την καθημερινή ενημέρωση που έκαναν όλο το προηγούμενο διάστημα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Μάλιστα, πριν από περίπου δύο μήνες ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε σχολιάσει ένα βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου στο Instagram, στο οποίο ο καλλιτέχνης τον μιμούνταν, γράφοντας: «15 Ιουλίου θα είμαι εκεί, στην πρεμιέρα. Και χωρίς τα κόκκινα γάντια. Κανόνισε μόνο τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα προστασίας. Keep going Takis, καλή επιτυχία, τα λέμε στο Άλσος».

Έτσι, συνοδευόμενος από τη λαμπερή σύζυγό του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, έφτασε στο θέατρο λίγο πριν από τις 9 το βράδυ. Οι δυο τους κάθισαν στις πρώτες θέσεις και απόλαυσαν τον Τάκη Ζαχαράτο επί το έργον, χαρίζοντάς του το πιο ζεστό τους χειροκρότημα. To ζευγάρι ντύθηκε στις αποχρώσεις του μπλε, με τη σύζυγο του Νίκου Χαρδαλιά -καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, να τραβάει τα βλέμματα.

Τον κ. Χαρδαλιά και τη σύζυγό του υποδέχτηκε ο θεατρικός επιχειρηματίας Ηλίας Μαροσούλης, ιδιοκτήτης του «Άλσους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις