Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 16χρονη Τρίκαλα νέα: Σπαραγμός στην κηδεία της Μαρίας
ΕΛΛΑΔΑ

16χρονη Τρίκαλα νέα: Σπαραγμός στην κηδεία της Μαρίας

16χρονη Τρίκαλα νέα: Η οικογένεια της άτυχης Μαρίας, δεν πιστεύει πως πρόκειται για αυτοκτονία και ζητά επίμονα από τις Αρχές την εξιχνίαση της υπόθεσης.

16χρονη Τρίκαλα νέα: Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής η Εξόδιος Ακολουθία της 16χρονης Μαρίας Χυσένι. Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr φίλοι και συγγενείς συνόδευσαν με μοιρολόγια το κορίτσι στην τελευταία του κατοικία και επιμένουν να ζητούν δικαίωση στη μνήμη της.Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο θάνατος του κοριτσιού επήλθε από “βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ’ ύψους”.

Όπως έγραψε το trikalavoice.gr το μεσημέρι της Παρασκευής, αμέσως μετά το πέρας της Ιατροδικαστικής Εξέτασης που έδειξε πως ο θάνατος της 16χρονης προήλθε από “βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ’ ύψους”, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας έφτασε στο λόφο του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα, όπου βρέθηκε νεκρή.

Ξεπλύθηκαν αίματα;

Οι γονείς επιμένουν ότι είναι αδύνατον να ανέβηκε μόνο του το κορίτσι από τη σκαλωσιά στην οροφή της εκκλησίας (σ.σ. η στέγη έχει ξηλωθεί καθώς εκτελούνται έργα) και να ισορροπήσει πάνω στους τοίχους για να φτάσει να πέσει στην άλλη πλευρά. Μάλιστα ένας μυώδης άντρας, φίλος της οικογένειας, ανέβηκε-με δυσκολία τη σκαλωσιά, για να αποδείξει του λόγου το αληθές. Επίσης ανέφεραν ότι υπήρχαν αίματα από την πίσω πλευρά του Ναού τα οποία ξεπλύθηκαν, ισχυριζόμενοι πως έχουν φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

Η οικογένεια της άτυχης Μαρίας, δεν πιστεύει πως πρόκειται για αυτοκτονία και ζητά επίμονα από τις Αρχές την εξιχνίαση της υπόθεσης. Τόσο οι γονείς όσο και η αδελφή του κοριτσιού θέτουν κάποια σημαντικά ερωτήματα, όπως για παράδειγμα γιατί ακόμα δεν έχουν ληφθεί δακτυλικά αποτυπώματα από την σκαλωσιά της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το κορίτσι ανέβηκε μονάχη ή με κάποιον άλλον.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του trikalaola, είναι εξαιρετικά δύσκολη η ανάβαση στην εκκλησία, ενώ σε όλο τον χώρο υπάρχουν σκαλωσιές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις