Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κωνσταντίνος Αγγελίδης σήμερα: Νέα επέμβαση – Το μήνυμα της συζύγου του
ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Αγγελίδης σήμερα: Νέα επέμβαση – Το μήνυμα της συζύγου του

Κωνσταντίνος Αγγελίδης σήμερα: Ο Γολγοθάς του παρουσιαστή δεν έχει τελειωμό, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημά του τον Δεκέμβριο του 2017.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης σήμερα: Σε μία ακόμη κρίσιμη χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται σήμερα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τον Δεκέμβριο του 2017, παλεύει με δυσκολία να επανέλθει. Η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη που με θηριώδη δύναμη και υπομονή βρίσκεται στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα, δημοσίευσε πριν λίγες ώρες στο Facebook μία σχετική φωτογραφία κατά την εισαγωγή του στο ΚΑΤ.

«Σήμερα Κωνσταντίνε μου θέλω να βάλεις τα δυνατά σου… ξέρω ότι είσαι πολύ δυνατός» ανέφερε στη δημοσίευσή της όπου φαίνεται να του κρατά το χέρι, πριν μπει στο χειρουργείο για την επέμβαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πρόκειται να υποβληθεί σε κρανιοπλαστική επέμβαση, για να τοποθετηθεί μόσχευμα στο κεφάλι του. Η δύσκολη χειρουργική επέμβαση είχε γίνει ξανά πριν κάποιους μήνες, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό.

Σήμερα Κωνσταντίνε μου θέλω να βάλεις τα δυνατά σου… ξέρω ότι είσαι πολύ δυνατός…❤❤❤

Julkaissut Εβελίνα Βαρσάμη Keskiviikkona 15. heinäkuuta 2020

Δείτε ακόμη

Ξέσπασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά του ΣΚΑΙ – «Είναι ανέντιμο και άκομψο»
Ο Νick Hard Χαρδαλιάς πήγε… Χαρδαλιά – Άκρως εντυπωσιακή η σύζυγός του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις