Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΔΟΥ Κοζάνης επίθεση: Εισέβαλε με τσεκούρι και επιτέθηκε στο προσωπικό
ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΔΟΥ Κοζάνης επίθεση: Εισέβαλε με τσεκούρι και επιτέθηκε στο προσωπικό

ΔΟΥ Κοζάνης επίθεση: Τρεις γυναίκες και ένας άνδρας είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι τραυματίες της πρωτοφανούς επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.

ΔΟΥ Κοζάνης επίθεση: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται υπάλληλος της ΔΟΥ Κοζάνης που μαζί με συναδέλφους του δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα ο οποίος τους χτύπησε με τσεκούρι. Ο υπάλληλος νοσηλεύεται διασωληνωμένος και αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ δύο γυναίκες συνάδελφοί του έχουν επίσης τραύματα. Η μία μάλιστα είναι σε σοβαρότερη κατάσταση και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Κοζάνης αναμένεται επίσης να διασωληνωθεί. Στην Κοζάνη μεταβαίνει εκτάκτως ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής.

Ο δράστης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε προσχεδιάσει την επίθεση, είχε κλείσει ραντεβού στην εφορία και όταν έφτασε στο γραφείο των υπαλλήλων έβγαλε από το σακίδιό του το τσεκούρι και άρχισε να χτυπά αδιακρίτως τους υπαλλήλους. Ο δράστης συνελήφθη και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ψυχιατρικά προβλήματα. Η κατάσταση των τραυματιών: Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, σοβαρή είναι η κατάσταση του άντρα υπαλλήλου (ηλικίας 50- 55 ετών) στο Τμήμα Εισοδήματος της ΔΟΥ Κοζάνης. Το τραύμα στο κεφάλι είναι μεγάλο, σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό. Μία γυναίκα εργαζόμενη, ηλικίας περίπου 55 ετών, έχει σοβαρό τραύμα στη μύτη και το μάτι και επίσης θα διασωληνωθεί. Επιπλέον φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κι η κατάστασή της επίσης κρίνεται σοβαρή. Η τρίτη τραυματίας, ηλικίας 47 ετών, φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας μετά την επίθεση επαναλάμβανε τη φράση: «Σας άρεσε ε;». Δείτε τα πρώτα πλάνα του KOZANILIFE.GR από το σημείο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις