ΑΕΚ – γήπεδο: Και το όνομα αυτού “ΟΠΑΠ Αρένα”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – γήπεδο: Και το όνομα αυτού “ΟΠΑΠ Αρένα”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΑΕΚ - γήπεδο: Η “Αγιά Σοφιά” των κιτρινόμαυρων οπαδών θα είναι “ΟΠΑΠ Αρένα” για την εμπορική ονομασία του γηπέδου, υπογράφηκε συμφωνία

16.07.2020 | 12:58

ΑΕΚγήπεδο: Απέκτησε εμπορική ονομασία το γήπεδο της ΑΕΚ, έτσι εκτός από για Αγιά Σοφιά, θα λέγεται και «ΟΠΑΠ Arena». Ο Δημήτρης Μελισανίδης διαπραγματευόταν εδώ και καιρό για την επίτευξη μιας εμπορικής συμφωνίας για την Αγιά Σοφιά. Πολλές ήταν οι εταιρίες που είχαν δείξει το ενδιαφέρον τους. Oμως ο ΟΠΑΠ κατέθεσε την πιο καλή προσφορά στην «ένωση» δίνοντας έτσι το όνομα του στο γήπεδο, αφού θα ονομάζεται «ΟΠΑΠ Arena»

Το ντιλ αυτό θα διαρκέσει πέντε χρόνια, βάζοντας ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία της ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές θα ανακοινώσουν την συμφωνία σε μια τελετή, που θα γίνει στο Ίδρυμα Νιάρχος, την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 19:00.

Ωρα για τα τελειώματα

ΑΕΚ – γήπεδο: Υψηλοί ρυθμοί εργασιών

Τα έργα στο γήπεδο της ΑΕΚ προχωράνε γοργά, αφού έχουν ξεκινήσει τα έργα εντός του γηπέδου, το εξωτερικό ντύσιμο αλλά και η υπογειοποίηση. Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών για τα συνοδευτικά έργα του γηπέδου, όπως οι πεζόδρομοι.

Ο Δήμαρχος, Γιάννης Βούρος, συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και αποφασίστηκε  η έναρξη των εργασιών. Ενώ, στην ανακοίνωση που έκαναν αναφέρουν πως: «Ο Δήμος προχωρά σε προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια για τα συνοδά έργα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, πεζόδρομοι κλπ».

Δείτε ακόμη:

Χωρίς το… αήττητο άγχος 1-3 στον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός
Ο ΠΑΟ κέρδισε στη Θεσσαλονίκη, 0-1 τον Αρη και …τον Βρέσκα
Χωρίς νικητή το ντέρμπι δικεφάλων, ο ΠΑΟΚ καβάλα στ΄ άλογο
Exit mobile version