Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Διπλό στου Χαριλάου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Διπλό στου Χαριλάου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - πλέι οφ: Δύο πέναλτι το ένα πιο αστείο από το άλλο ο ρέφερι - Πήρε πίσω το δεύτερο - Δοκάρι και γκολ ο Κολοβός!

15.07.2020 | 21:58

Σούπερ Λιγκπλέι οφ: Με ήρωα Ξενόπουλο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 0-1 του Άρη. Σε ένα παιχνίδι που το «τριφύλλι» έπρεπε να υποστεί την διαιτητική παρωδία του Βρέσκα, στάθηκε όρθιος και πήρε μια σημαντική νίκη γοήτρου. Το ματς ήταν αδιάφορο και ο Γιώργος Δώνης παράταξε ένα νεανικό σύνολο με πολύ ταλέντο απέναντι σε έναν αποδεκατισμένο Άρη.

Ο Βρέσκας ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής, αφού καταλόγισε δύο πέναλτι φαντάσματα. Το πρώτο στο 36’ για φαουλ του Αλεξανδρόπουλου στον Μπρούνο Γκάμα, όμως ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΟ απέκρουσε την εκτέλεση του Φετφατζίδη. Το δεύτερο πέναλτι το καταλόγισε στο 45+5’, όμως άλλαξε την απόφαση του όταν είδε το VAR!

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Το γκολ και η αποβολή

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να θέλουν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Στο β μέρος, ο Παναθηναϊκός ανέβασε τον ρυθμό του, έκλεισε τον Άρη και απείλησε πολλές φορές την εστία του Κουέστα, που για άλλο ένα παιχνίδι ήταν ο καλύτερος παίχτης του Άρη. Ο Δώνης είχε την πολυτέλεια να κάνει αλλαγές και  εκμεταλλεύτηκε την κούραση των γηπεδούχων. Οι «πράσινοι» είχαν δοκάρι στο 62’ με τον Κολοβό. Ο ίδιος, στο 75’ κατάφερε να σημαδέψει σωστά και πέτυχε το γκολ του αγώνα. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν με 10 παίχτες το παιχνίδι, μετά από δεύτερη κίτρινη του Ρόουζ στο 85’.

Το φιλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Κολοβός (75’)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ρόουζ (85’)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βρέσκας (Πιερίας) – Καλαμπόκης (Αιτ/νιας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), VAR: Αναστάσιος

Άρης (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Μπαγκαλίανης, Δεληζήσης, Μπακούτσης (Διαμαντόπουλος 78’), Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Γκάμα, Μαρτίνες (Σόουσα 72’), Μαντσίνι

Παναθηναϊκός (Γ. Δώνης): Ξενόπουλος, Ζαγαρίτης, Κολοβέτσιοα, Σένκενφελντ, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος (Κολοβός 59’), Ανουάρ, Αθανασακόπουλος (Σερπέζης 59’), Μπουζούκης (Μπεκ 83’), Χατζηγιοβάνης (Θεοχάρης 84’), Καμπετσής (Μακέντα 60’).

Δείτε ακόμη:

Όλα τα σενάρια ανοιχτά στα πλέι άουτ
Αμέτρητα στοιχήματα στην Superleague!
Ποδοσφαιρική βραδιά με ντέρμπι και κρίσιμα παιχνίδια
Exit mobile version