Αθήνα

°C

Δευτέρα

26

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τετάρτη 15/7
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τετάρτη 15/7

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 15 Ιουλίου.

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Η Σελήνη περνά μια ακόμη μέρα στον Ταύρο και ενώ θέλεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου, ο Ήλιος αντιτίθεται στον Πλούτωνα και δημιουργεί μια ένταση. Τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα τείνουν να ανταγωνίζονται τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις και όλο αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια χαοτική κατάσταση γύρω σου. Οι απαιτήσεις των άλλων στα εργασιακά σου προκαλεί εκνευρισμό. Μην ξεσπάς χωρίς λόγο στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος δεν σε αφήνει να διακρίνεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο ανεβάζοντας το συναισθηματικό σου βαρόμετρο. Οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους μπορεί να είναι λίγο τεταμένες ή νευρικές με τον Ήλιο απέναντι από τον Πλούτωνα που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας. Ένα θαμμένο ζήτημα μπορεί να έρθει στην επιφάνεια και να προκαλέσει μια ένταση η οποία περιστρέφεται γύρω από απόψεις ή τον τρόπο επικοινωνίας. Τα γεγονότα και τα συναισθήματα διεγείρονται και μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις που περιορίζεις τον εαυτό σου και την ευτυχία σου. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά προσπάθησε να αφουγκραστείς στις πραγματικές σου ανάγκες.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Τα χρήματα και τα ζητήματα ιδιοκτησίας μπορεί να είναι δύσκολα και να απαιτούν ιδιαίτερο χειρισμό με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σήμερα. Ταυτόχρονα αυτή η διέλευση μπορεί και να ρίξει φως σε ορισμένες ανησυχίες ή και φόβους σου. Η διπλωματία είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις επαγγελματικά ζητήματα. Συναισθήματα ζήλιας ή δυσαρέσκειας απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου ίσως να σου δείξουν μερικές από τις πραγματικές σου επιθυμίες. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Η σημερινή αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο με τον Πλούτωνα, μπορεί να σου προκαλέσει μια ένταση ή μια σύγκρουση με τον εαυτό σου. Ίσως να νιώσεις ότι κάποιοι εμποδίζουν ή προσπαθούν να ελέγξουν τις κινήσεις και τα σχέδιά σου στα εργασιακά. Καιρός να αποκαλύψεις τους φόβους σου και τις υπερβολικές προσκολλήσεις σου και να βελτιώσεις μαγικά τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, εξερευνώντας περισσότερο τις ανάγκες σου εξασφαλίζεις και τις καλύτερες επιλογές.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο 10ο ηλιακό σου οίκο και μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη έμφαση στη φήμη, τη δημόσια ζωή ή την καριέρα σου. Θα μπορούσες να αποκτήσεις κίνητρα ώστε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Υπάρχει μια τάση προς την υπερβολή που θα χρειαστεί να εξημερωθεί με τον κυβερνήτη σου Ήλιο, να δημιουργεί την αντίθεσή του με τον Πλούτωνα. Ο φόρτος εργασίας σου χρειάζεται οργάνωση. Αν νιώθεις να πιέζεσαι μέσα από τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, ψάξε μέσα σου τι πραγματικά έχεις ανάγκη. Εσύ που είσαι μόνη, μην βιαστείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα και να κολλήσεις ετικέτες σε νέες γνωριμίες.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Η Σελήνη περνά μια ακόμα μέρα στον τομέα του πνεύματος και αναζητάς εμπειρίες που επεκτείνουν και διεγείρουν το μυαλό σου. Με την ετήσια αντίθεση του Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να χρησιμεύσει η επισήμανση σε περιοχές υπερβολικής προσκόλλησης που περιορίζουν την ευτυχία και ανάπτυξή σου. Το να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου θα βοηθήσει και θα βελτιώσει κατά πολύ τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μάθε περισσότερο τον εαυτό σου και τους φόβους σου.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Θαμμένα ή και ξεχασμένα θέματα μπορεί σήμερα να επανέλθουν με την αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα, κάνοντάς σε να νιώθεις αρχικά άβολα στη συνέχεια όμως θα διαπιστώσεις πως σε ωθεί προς το φως. Η αναγνώριση της ανάγκης για προσαρμογή στα εργασιακά είναι προτιμότερη, τουλάχιστον προς το παρόν. Προσπάθησε να μην υπερφορτώσεις το πρόγραμμά σου και να εξασφαλίσεις χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, είναι προτιμότερο απόψε να ασχοληθείς με τον εαυτό σου από το να αναλωθείς ακούγοντας τους άλλους.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας αντιτίθενται σήμερα και μπορεί να προκληθούν εντάσεις σε ό,τι σχετίζεται με την επικοινωνία, τη μάθηση ή και τη μεταφορά. Αυτή η διέλευση επίσης μπορεί να καλύψει την ανάγκη – επιθυμία για νέες εμπειρίες μπροστά στην προσκόλληση στις ρουτίνες της καθημερινότητας. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό στα εργασιακά και έκφρασε τις ιδέες σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια από μέρους σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε χώρο στην καρδιά σου και στους προσωπικούς σου χώρους έτσι ώστε να μπορείς να υποδεχθείς τον έρωτα.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον ηλιακό 6ο οίκο σου και είναι πιθανό να αισθάνεσαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη για αυτά που έχεις. Η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να χρησιμεύσει στην επούλωση μιας παλιάς πληγής ή δυσαρέσκειας. Μπορεί επίσης να υπάρξουν προκλήσεις στις σχέσεις ή μια ξαφνική επίγνωση για κάτι που σε έχει κουράσει και πρέπει να αντιμετωπίσεις. Εάν φοβάσαι αλλαγές στις οικονομικές σου υποθέσεις ή την οικεία ζωή σου, ίσως χρειαστεί να εξετάσεις πως αυτή η στάση σου εμποδίζει την ανάπτυξή σου. Ο φόβος του να μείνεις μόνη σου μπορεί να είναι η ρίζα των εντάσεων στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφουγκράσου τις πραγματικές σου ανάγκες.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Αναζητάς κάτι ξεχωριστό σήμερα καθώς η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον παιχνιδιάρικο ηλιακό 5ο οίκο σου. Η ανάγκη δημιουργίας και έκφρασης βρίσκονται στο απόλυτο επίκεντρό σου. Ο Ήλιος στον τομέα των συνεργασιών σου αντιτίθεται στον Πλούτωνα στο ζώδιό σου και μπορεί να αισθανθείς πως οι άλλοι σε προκαλούν ή φέρνουν στην επιφάνεια κάτι εξαιρετικά αποκαλυπτικό. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις μια σχετικά δύσκολη μέρα στα εργασιακά δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σου. Θαμμένα συναισθήματα ή πιθανά ένας παλιός πόνος ή λύπη, θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε πράγματα απόψε που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον 4ο ηλιακό οίκο σου ενθαρρύνοντας την ανάγκη σου για ασφάλεια. Μπορεί επίσης να κάνεις σημαντικές αποκαλύψεις σχετικά με τα συναισθήματα και τους φόβους σου με τη σημερινή ετήσια αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα. Στόχος σου λοιπόν είναι να αντιμετωπίσεις τις ενοχές, τις ανασφάλειες ή τις προσκολλήσεις που επηρεάζουν την παραγωγικότητά σου. Μια ειλικρινής κουβέντα με τον ερωτικό σύντροφό σου θα βοηθήσει στο να κατανοήσει ο ένας καλύτερα τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα να δικαιολογείς πάντα τους άλλους.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Η Σελήνη στον τομέα των επικοινωνιών για μια ακόμα μέρα διευκολύνει την εκμάθηση και τη διδασκαλία. Κάνε ό,τι μπορείς και δώσε προτεραιότητα στην προσωπική σου απόλαυση καθώς φαίνεται να χρειάζεσαι ένα διάλειμμα. Η διέλευση Ήλιου – Πλούτωνα τείνει να φωτίζει ένα πρόβλημα που μπορεί να σε εμπόδιζε να απολαύσεις ευκαιρίες. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται πως έμαθες να βάζεις τις δικές σου ανάγκες στην πρώτη γραμμή.

Πηγή: Τlife, Φωτογραφίες: unsplash.com
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις