Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας Κουφονήσια: Το twitter ξεσάλωσε – Απίστευτο τρολάρισμα για το ύφος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας Κουφονήσια: Το twitter ξεσάλωσε – Απίστευτο τρολάρισμα για το ύφος

Τσίπρας Κουφονήσια: Ο πρώην πρωθυπουργός, ντυμένος casual με βερμούδα και t-shirt και τελείως χαλαρός, έφαγε σε ταβέρνα του νησιού με φίλους του.

Τσίπρας Κουφονήσια: Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν από χθες οι εικόνες από τις διακοπές του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με τη σύζυγό του, Περιστέρα Μπαζιάνα, στα Κουφονήσια. Στις φωτογραφίες, που δημοσίευσε ο Μάκης Μπαλαούρας, ο πρώην πρωθυπουργός, ντυμένος casual με βερμούδα και t-shirt και τελείως χαλαρός, τρώει σε ταβέρνα του νησιού με φίλους του. Φυσικά, η συγκεκριμένη εμφάνιση δεν ξέφυγε από το στόχαστρο της δημοσιογράφου και συγγραφέως, Έλενας Ακρίτα, η οποία αναδημοσίευσε στον λογαριασμό της στο facebook το σχόλιο του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Ταχτσίδη, γράφοντας “made my day”.

Ο κ. Ταχτσίδης, αναρτώντας τη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, έγραψε χαρακτηριστικά: “Όταν έχεις ξυπνήσει Κυριακή με τρελό χανγκόβερ και ο πατέρας σου θέλει να πάτε να βοηθήσετε τον θείο τον Αποστόλη που βάφει το εξοχικό του στο Ζούμπερι γιατί του το υποσχέθηκε”.

Η χαλαρότητα και το ύφος του πρώην Πρωθυπουργό αποτέλεσε πηγή… έμπνευσης, προκειμένου οι χρήστες του Twitter να δώσουν ρεσιτάλ.

Διαβάστε τα πιο χαρακτηριστικά ποσταρίσματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις