Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

17

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μηχανογραφικά παράταση 2020: Έως τη Δευτέρα η δυνατότητα υποβολής από τους μαθητές
ΕΛΛΑΔΑ

Μηχανογραφικά παράταση 2020: Έως τη Δευτέρα η δυνατότητα υποβολής από τους μαθητές

Μηχανογραφικά παράταση 2020: Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν και να υποβάλουν το Μηχανογραφικό τους έως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 τα μεσάνυχτα.

Μηχανογραφικά παράταση 2020: Την παράταση στη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών 2020 ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Ειδικότερα, το υπουργείο ανακοίνωσε ότι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν και να υποβάλουν το Μηχανογραφικό τους έως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 τα μεσάνυχτα. Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων.

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μηχανογραφικού, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία, θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, τελευταία ημέρα υποβολής του Μηχανογραφικού. Αυτή την ημέρα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μηχανογραφικό, για να οριστικοποιήσουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο.

Δείτε ακόμη

Βάσεις 2020: Τι δείχνουν τα στατιστικά για την πορεία των βάσεων
Δύο εργάτες νεκροί από πτώση από αναβατόριο στο Παλαιό Φάληρο
Ναύπακτος: 19χρονη γέννησε κρυφά στο σπίτι της – Βρέθηκε νεκρό το μωρό
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις