Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Αλωση!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Αλωση!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - πλέι οφ: Τρομερό διπλό του ΠΑΟΚ με Μιχάι στο 90’ και η 2η θέση θα κριθεί στον “τελικό” της Τετάρτης με την ΑΕΚ - Αντίο αήττητο για Ολυμπιακό

13.07.2020 | 00:52

Σούπερ Λιγκπλέι οφ: Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες υποδέχτηκαν τον «δικέφαλο του βορρά» στο «Γ. Καραϊσκάκης» και βίωσαν την ήττα με 0-1. Οι δύο ομάδες έχουν κόντρα εντός και εκτός γηπέδου και η νίκη ήταν σημαντική για το γόητρό τους.

Το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να μην επηρεάζει βαθμολογικά τους γηπεδούχους , ωστόσο, τους στέρησε το αήττητο και τους έριξε την ψυχολογία. Από την άλλη, η νίκη ήταν απαραίτητη για τον ΠΑΟΚ, στην μάχη του για την 2η θέση. Έτσι οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο +3 από την ΑΕΚ και θα κοντραριστούν την Τετάρτη σε ένα «τελικό».

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Νευρικό παιχνίδι και γκολ στην εκπνοή

Στο πρώτο ημίχρονο, οι ομάδες ήταν νευρικές με το παιχνίδι να μην έχει ρυθμό και φάσεις. Το β’ μέρος, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο. Οι δύο «μονομάχοι» δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν στον αγώνα και να απειλήσουν. Αυτό φαίνεται και από τις τελικές των δύο ομάδων (Ολυμπιακός 6 σουτ, ΠΑΟΚ 7 σουτ). Το ματς ήταν  «ροντέο» και είχε πολλά φάουλ. Ο χρόνος τελείωνε και ο αγώνας φαινόταν, πως, θα λήξει ισόπαλος. Όμως, στο 90’, ο Μιχάι πέτυχε το γκολ της «λύτρωσης», χαρίζοντας την πολυπόθητη νίκη στην ομάδα του.

Το φιλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μιχάι (90’)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μανούχος (Αργολίδας), Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής), Καρατζίκας (Αθηνών), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε (Φορτούνης 62’), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας (Μπρούνο 62’), Βαλμπουενά (Ραντζέλοβιτς 86’), Ελ Αραμπί (Χασάν 77’).

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ίνγκασον (Μιχάι 46’), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί (Εσίτι 79’), Μπίσεσβαρ (Στοχ 72’), Τζόλης (Λημνιός 79’), Άκπομ (Σφιντέρσκι 59’).

Δείτε ακόμη:

Η Τότεναμ 2-1 την Αρσεναλ, αφεντικό στη μάχη Ευρώπης!
Η ΑΕΚ διπλό 1-3 με Παναθηναϊκό, σε “τελικό” η 2η θέση!
F1: “Βόλτα στο πάρκο” για τον Χάμιλτον η πρωτιά στο Σπίλμπεργκ
Exit mobile version