Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ευρω-Σπιρούνια!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ευρω-Σπιρούνια!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Με Αλντεβέιρελντ στο 81’ η Τόεναμ πήρε το Λονδρέζικο ντέρμπι και προβάδισμα για εισιτήριο στο Γιουρόπα Λιγκ

12.07.2020 | 23:59

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Η Τότεναμ πήρε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι του Λονδίνου. Τα “σπιρούνια” κέρδισαν με 2-1 την Άρσεναλ. Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά από τους “κανονιέρηδες” και πλέον βρίσκονται τρεις βαθμούς πίσω από την Γούλβς. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ με τον Λακαζέτ, στο 16’. Παρά το αρχικό σοκ η Τότεναμ κατάφερε να ισοφαρίσει αμέσως. Ο Σον κατάφερε να κάνει το 1-1, στο 19’.

Στο β μέρος, η Άρσεναλ είχε την κατοχή και ήταν καλύτερη, ωστόσο, τις ευκαιρίες της δεν μπόρεσε να τις μετατρέψει σε γκολ. Το παιχνίδι φαινόταν πως θα τελείωνε ισοπαλία. Όμως, στο 81’ η Τότεναμ κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης. Ο Αλντερβάιρελντ λύτρωσε την ομάδα του, χαρίζοντάς της το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Γούλβς – Έβερτον 3-0

Σημαντική νίκη για τους “λύκους” με 3-0, απέναντι στην Έβερτον. Με το αποτέλεσμα αυτό το γηπεδούχοι ανέβηκαν στην 6η θέση με ένα βαθμό διαφορά από την Σέφιλντ, που είναι στην 7η. Ενώ, τα “ζαχαρωτά” παρέμειναν στην 11η θέση. Η Γούλβς πέτυχε το πρώτο της γκολ στο 45+2’, με πέναλτι του Χιμένεθ. Στο β μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν δυνατά και πέτυχαν και δεύτερο γκολ, ένα λεπτό αργότερα. Ο  Ντέντοκερ έκανε το 2-0 στο 46’. Το τελικό 3-0 πέτυχε ο Ζότα στο 74’.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας 2-0

Σπουδαία νίκη για την Άστον Βίλα. Οι “βίλανς” επικράτησαν με 2-0 της Πάλας. Ο Τρεζεγκέ οδήγησε τους γηπεδούχους, που με αυτό το αποτέλεσμα βρίσκονται 4 βαθμούς μακριά από την ασφαλή ζώνη. Με ένα γκολ στο κάθε ημίχρονο καθάρισε το παιχνίδι. Στο 45+4’ ο Αιγύπτιος έκανε το 1-0. Στο β μέρος, το ματς συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 στο 59’, με δεύτερο γκολ του Τρεζεγκέ.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Μπόρνμουθ – Λέστερ 4-1

Κατατρόπωσε την Λέστερ η Μπόρνμουθ. Η νίκη αυτή έφερε τους γηπεδούχους στους τρεις βαθμούς από την 17η θέση και την ασφαλή ζώνη. Ενώ, οι “αλεπούδες” έμειναν στην 4η θέση και με νίκη της Γιουνάιτεντ πέφτει στην 5η θέση. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στην Λέστερ, η οποία, άνοιξε το σκορ στο 23’ με τον Βάρντι. Στο β μέρος, η Μπόρνμουθ πήρε μπροστά και πέτυχε τέσσερα γκολ. Ο Στάνισλας ισοφάρισε στο 66’. Ένα λεπτό αργότερα ο Σολάνκε έκανε το 2-1. Στο 83’ ο Έβανς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και πέντε λεπτά αργότερα κατάφερε να κάνει το τελικό 4-1, με δεύτερο γκολ του Σολάνκε.

Δείτε ακόμη:

Δεν θέλει το σκουντέτο η Λάτσιο, 1-2 από Σασσουόλο!
Η Γουότφορντ νίκη κατηγορίας 2-1 τη Νιούκαστλ
Ο Άρης 0-1 στο Γεντί Κουλέ τον φλύαρο ΟΦΗ
Exit mobile version