Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: Νίκη γοήτρου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: Νίκη γοήτρου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - Πλέι οφ: Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν τη διαφορά από τον ΟΦΗ στους τέσσερις βαθμούς - Εχασε πέναλτι για το 1-1 ο Φιγκεϊρέδο

12.07.2020 | 00:06

 Σούπερ ΛιγκΠλέι οφ:  Νίκη γοήτρου πέτυχε ο Αρης. Κέρδισε τον ΟΦΗ με 1-0, στο Γεντί Κουλέ παρά τις απουσίες! Οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν μια σημαντική νίκη γοήτρου και με το αποτέλεσμα αυτό απέκτησαν μία διαφορά τεσσάρων βαθμών από τους γηπεδούχους.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Άρη. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 14’, με τον Φετφατζίδη.  Μετά το γκολ, το παιχνίδι συνέχισε να είναι αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να παίζουν κλειστά και να κάνουν ένα σκληρό παιχνίδι.

Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: Το β’ μέρος

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι ξύπνησαν και κατάφεραν να πιέσουν τον Άρη. Κέρδισαν πέναλτι και είχαν “χρυσή” ευκαιρία. Ο Φιγκεϊρέδο ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, όμως, ο Κουέστα του είπε όχι (ήταν το τρίτο πέναλτι που απέκρουσε στα πλέι οφ). Το ματς εξελίχθηκε σε ροντέο, με τις δύο ομάδες να παλεύουν σκληρά για ακόμα ένα τέρμα. Ο Φιγκεϊρέδο, μετατράπηκε σε μοιραίο παίχτη, αφού αποβλήθηκε στο 90’ με δεύτερη κίτρινη. Το σκορ δεν άλλαξε  και το 0-1 για τον Αρη ήταν τελικό αποτέλεσμα!

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Φετφατζίδης (14’)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Φιγκεϊρέδο (90’)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαγκαράκης (Χανίων), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), VAR: Κοτσάνης (Δράμας)

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Γουάλεϊ, Μαρινάκης (Μπράουν 86’), Κουτρουμπής, Γιαννούλης (Ζοάο Βίκτορ 86’), Κοροβέσης, Μεγιάδο, Στάικος (Σεμέντο 65’), Ναμπί (Νοικοκυράκης 78’), Νέιρα, Βαζ, Φιγκεϊρέδο

Άρης (Μ. Ένινγκ): Κούεστα, Κόρχουτ (Ούγκο Σόουζα 71’), Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Ρόουζ, Ματίγια, Σάσα, Μαρτίνες (Μπακούτσης 80’), Γκάμα, Φετφατζίδης (Διαμαντόπουλος 85’), Μαντσίνι.

Δείτε ακόμη:

Όλα μηδέν στη Λαμία
Χωρίς άγχος έγιναν… Αγγλοι Βόλος και Ατρόμητος
Η ανάρτηση του Πετρούνια για την Αγιά Σοφιά, τα λέει όλα
Exit mobile version