Serie A – αγωνιστικό: Αυτοκτόνησε!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Αυτοκτόνησε!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - αγωνιστικό: Ισοπαλία η Γιουβέντους με το στανιό 2-2 κόντρα στην Αταλάντα - Ανετο διπλό 0-3 στην Μπρέσια η Ρόμα

12.07.2020 | 01:14

Serie A – αγωνιστικό: Δεν θέλει το πρωτάθλημα η Λάτσιο. Οι «αετοί» υπέστησαν ήττα σοκ από την Σασσουόλο με 1-2. Με το αποτέλεσμα αυτό μένουν 8 βαθμούς μακριά από την Γιουβέντους που πήρε βαθμό με το στανιό από την Αταλάντα. Συνέχισαν τις κακές εμφανίσεις και χάνουν έδαφος για τον τίτλο που πια είναι σχεδόν απίθανο task. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στους 4 βαθμούς την διαφορά από της θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ξεκίνησαν δυνατά και είχαν ακυρωθέν γκολ στο 8’. Οι Ρωμαίοι κόντρα στην ροή του αγώνα έκαναν το 1-0, στο 33’ με τον Λουίζ Αλμπέρτο.

Στο β μέρος, η Σασσουόλο δεν πτοήθηκε και συνέχισε να απειλεί. Κατάφερε να ισοφαρίσει στο 52’ με τον Ρασπαρόντι. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με τους φιλοξενούμενους να είναι ποιοτικότεροι. Μάλιστα, κατάφεραν να κάνουν την  ανατροπή. Στο 90+1’, εκεί που όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, ο Καπούτο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Serie A – αγωνιστικό: Γιουβέντους – Αταλάντα 2-2

Δώρο στην Λάτσιο έκανε η Γιουβέντους αλλάοι Ρωμαίοι δεν το πήραν. Οι “μπιανκονέρι” ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Αταλάντα. Με το αποτέλεσμα αυτό, η Γιουβέντους όχι δεν έχασε μέρος της διαφοράς, αλλά την αύξησε στο +8 βαθμούς! Αφού η Λάτσιο έχασε. Η Αταλάντα μείωσε στον ένα βαθμό από τους “Λατσιάλι”. Η ομάδα του Μπέργκαμο άνοιξε το σκορ στο 16’, με τον Ζαπάτα. Στο β μέρος, ο Ρονάλντο πήρε το “όπλο” του και ισοφάρισε για την Γιουβέντους σε 1-1. Στο 81’ ο Μαλινόφσκι έκανε το 1-2 για τους “Μπεργκαμίστι”. Εκεί που όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει, ο Ρονάλντο έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90’, με πέναλτι.

Serie A – αγωνιστικό: Μπρέσια – Ρόμα 0-3

Σημαντική νίκη για την Ρόμα. Επικράτησε με 3-0 της Μπρέσια. Με το αποτέλεσμα αυτό οι Ρωμαίοι κατάφεραν να πάρουν διαφορά τριών πόντων από την Νάπολι. Από την άλλη, η Μπρέσια μπήκε σε μπελάδες, αφού παρέμεινε στην προτελευταία θέση και χρειάζεται νίκες για να παραμείνει στην κατηγορία. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποιο γκολ. Στο β μέρος, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Φάτσιο, στο  48’. Πέτυχαν δεύτερο γκολ με τον Κάλινιτς, στο 62’. Το τελικό 3-0, έγραψε ο Ζανιολο στο 74’.

Δείτε ακόμη:

Όλα μηδέν στη Λαμία
Χωρίς άγχος έγιναν… Αγγλοι Βόλος και Ατρόμητος
Η ανάρτηση του Πετρούνια για την Αγιά Σοφιά, τα λέει όλα
Exit mobile version