Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Ντερμπάρες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Ντερμπάρες

Σούπερ Λιγκ - πλέι οφ: Ο Ολυμπιακός για το αήττητο, ο ΠΑΟ για το πρεστίζ, ΠΑΟΚ στον Πειραιά και ΑΕΚ στο Μαρούσι για τη 2η θέση!

Σούπερ Λιγκπλέι οφ: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το παιχνίδι είναι μονόπλευρου βαθμολογικού ενδιαφέροντος, αφού μόνο οι φιλοξενούμενοι έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ειναι διάφοροι βέβαια. Βρίσκονται στην 1η θέση και έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα. Θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί και να πάρουν μια νίκη γοήτρου, απέναντι στους φιλοξενούμενους.

Από την άλλη, ο «δικέφαλος του βορρά» μετά την επιστροφή των 7 βαθμών από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, που του είχαν αφαιρεθεί, βρίσκεται στην δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ. Η απόφαση αυτή έβαλε «φωτιά» στην μάχη της δεύτερης θέσης. Θέλει τη νίκη σήμερα για να μπορέσει να παραμείνει στην δεύτερη θέση ή και να τη σιγουρέψει, εκμεταλλευόμενος ένα πιθανό στραβοπάτημα της «ένωσης».

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ. Σε ένα παιχνίδι που μόνο οι φιλοξενούμενοι έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟ βρίσκεται στην τέταρτη θέση και έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα μπαράζ του Γιουρόπα Λίγκ, της νέας σεζόν. Προέρχεται από τις ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να έχει προβλήματα, όμως, είναι σκληρή ομάδα και θα βάλει δύσκολα στους «κιτρινόμαυρους». Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην Τρίτη θέση έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από τους Θεσσαλονικείς. Το σύνολο του Μάσιμο Καρέρα, έχει ανεβασμένο το ηθικό και προέρχεται από ένα σερί τριών νικών και θέλει να το επεκτείνει απέναντι στους «πράσινους», του Δώνη.

Δείτε ακόμη:

Δεν θέλει το σκουντέτο η Λάτσιο, 1-2 από Σασσουόλο!
Η Γουότφορντ νίκη κατηγορίας 2-1 τη Νιούκαστλ
Ο Άρης 0-1 στο Γεντί Κουλέ τον φλύαρο ΟΦΗ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις