Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Τούνη ροζ βίντεο: Κύμα συμπαράστασης μετά την εξομολόγηση
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη ροζ βίντεο: Κύμα συμπαράστασης μετά την εξομολόγηση

Ιωάννα Τούνη ροζ βίντεο: ν. Η Ιωάννα Τούνη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στον χωρισμό της από τον πρώην σύντροφό της, με αφορμή το εν λόγω βίντεο.

Ιωάννα Τούνη ροζ βίντεο: Μετά την προσωπική εξομολόγηση στην οποία προχώρησε η Ιωάννα Τούνη, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Youtube μέσω του οποίου έδινε απάντηση για το “ροζ βίντεο” και τα όσα έχουν γραφτεί για την ίδια, το ελληνικό Instagram “λύγισε” και εκφράζει την αμέριστη στήριξή του προς η γυναίκα. Σημειώνεται ότι η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για το παρελθόν, για ένα περιστατικό που έγινε τρία χρόνια πριν, καθώς και για τις δικαστικές διαμάχες που ακολούθησαν. Η Ιωάννα Τούνη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στον χωρισμό της από τον πρώην σύντροφό της, με αφορμή το εν λόγω βίντεο.Αποκάλυψε ακόμη πως το επίμαχο βίντεο τραβήχτηκε πριν τρία χρόνια χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, ενώ ανέφερε πως ο άνδρας με τον οποίο απεικονίζεται ήταν ένα άτομο που γνώριζε από τα 18 της χρόνια.

“Είναι πολύ άσχημο που ζούμε σε μια κοινωνία που θέλουν να διασύρουν κάποιον έτσι. Έχω δεχτεί εξευτελιστικά μηνύματα. Πώς γίνεται να στέλνουν τέτοια μηνύματα σε μια κοπέλα; Είναι πολύ εύκολο να βρεθεί κάποιος σε μια τέτοια θέση. Να προσέχετε με ποιους κοιμάστε. Ο κόσμος είναι πολύ κακός. Δεν θέλω να ξανασυζητήσω αυτό το θέμα” κατέληξε, ενώ το μήνυμά της ήταν: “Δεν είστε μόνες. Όποια έχει ζήσει κάτι τέτοιο ας μου στείλει μήνυμα να μιλήσουμε”. “Μην εμπιστεύεστε κανέναν, να είστε πολύ προσεκτικές”, πρόσθεσε.

Πολλοί celebrities και όχι μόνο θέλησαν να υποστηρίξουν δημόσια την Ιωάννα Τούνη.

Μεταξύ άλλων και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τοποθετήθηκε δημόσια μέσω Instagram. «Απλά βάλε τον εαυτό σου στην θέση αυτή και σκέψου ξανά πριν κρίνεις. Μπράβο σου για την δύναμη που βρήκες να μιλήσεις γι’ αυτό το θέμα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ιωάννα Τούνη: Και η Συνατσάκη

Ανάμεσα στους ανθρώπους που παρακολούθησαν το βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο YouTube ήταν και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία θέλησε να τη στηρίξει δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Την Ιωάννα δεν την ξέρω προσωπικά. Δεν τυχαίνει να την  ακολουθώ στα social media. Δεν είναι προφανώς φίλη μου. Αν έψαξες το λινκ για το ροζ βίντεο της είσαι και εσύ συνένοχος. Εύχομαι πολύ σύντομα να δικαιωθεί νομικά και να υποστούν όλες τις συνέπειες του νόμου όσοι συμμετείχαν στην έκθεσή της. Έχει όμως το σεβασμό μου που βρήκε το κουράγιο να ανεβάσει αυτό το βίντεο και να μιλήσει επιτέλους για το πώς τα θύματα αντίστοιχων  άπειρων περιπτώσεων αισθάνονται», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη για την Ιωάννα Τούνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις