Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Τούνη Μύκονος: Τα είπε και βγήκε να ξεσκάσει (video)
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη Μύκονος: Τα είπε και βγήκε να ξεσκάσει (video)

Ιωάννα Τούνη Μύκονος: Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με ντεκολτέ που... έβγαζε μάτια.

Ιωάννα Τούνη Μύκονος: Η Ιωάννα Τούνη, μετά τα όσα είπε για το περιβόητο «ροζ βίντεο», συνεχίζει ακάθεκτη τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά. Μετά την Κρήτη, την Κέρκυρα και την Σαντορίνη, σειρά είχε η αγαπημένη της Μύκονος.  Η 27χρονη influencer που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο reality μόδας My Style Rocks εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να διασκεδάζει σε διάσημο cocktail & champagne bar του νησιού μαζί με την κολλητή της φίλη και μοντέλο Κίκα Τσέκου.

Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με ντεκολτέ που κόλαζε η Ιωάννα ήπιε το ποτό της, κάπνισε τον ναργιλέ της, ενώ δεν έλειψαν και οι νέες γνωριμίες, καθώς στην παρέα των κοριτσιών προστέθηκαν δύο πολύ ωραία αγόρια.

Η 27χρονη λίγες ημέρες πριν φτάσει στη Μύκονο αποφάσισε να μιλήσει για το πολυσυζητημένο ροζ βίντεο που διέρρευσε πρόσφατα στο διαδίκτυο με την ίδια να πρωταγωνιστεί.  Ξεκίνησε αναφερόμενη στη διαρροή και δημοσίευση φωτογραφιών πριν 3 χρόνια από τη συγκεκριμένη ερωτική της συνεύρεση που είχε γίνει έξω από το αυτοκίνητο του τότε φίλου της μετά από ένα beach party. Στη διάρκεια του βίντεο ανέφερε για πρώτη φορά ότι η πρόσφατη διαρροή στο Διαδίκτυο του επίμαχου ροζ βίντεο ήταν η αφορμή του χωρισμού της από τον πρώην σύντροφό της, Χρήστο Τσεβρεντζή.

Δείτε ακόμη

Το Twitter (και όχι μόνο) συμπαραστέκεται στην Ιωάννα Τούνη

Η Τούνη κλαίγοντας, μιλά για το ροζ βίντεο – «Δεν θα κάνω τη χάρη σε κανένα μα@@…»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις