Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: Πρώτη νίκη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: Πρώτη νίκη

Σούπερ Λιγκ - Πλέι οφ: Χωρίς έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Ηράκλειο - Πολλά προβλήματα ο Αρης, πλήρης για την πρώτη νίκη ο ΟΦΗ

Σούπερ ΛιγκΠλέι οφ: Με μία αναμέτρηση ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη, στο Ηράκλειο. Το παιχνίδι δεν έχει κάποια βαθμολογική σημασία, αφού και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση των πλέι οφ. Απόψε θέλουν τη νίκη που θα τους φέρει πάνω από την ομάδα του Άρη. Η ομάδα του Ηρακλείου προέρχεται από ήττα με την ΑΕΚ και σήμερα θέλει το θετικό αποτέλεσμα, για να πάρει την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ.

Ο ΟΦΗ θα είναι γεμάτος απέναντι στους «κίτρινους». Είναι μια σκληρή ομάδα και θα βάλει δύσκολα στον αποδεκατισμένο Άρη. Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην τελευταία θέση των πλέι οφ. Χρειάζονται τη πρώτη νίκη στα πλέι οφ απόψε για να ανεβάσουν την ψυχολογία τους. Προέρχονται από ένα σερί τεσσάρων ηττών, έχοντας δεχτεί 12 γκολ σε 4 αναμετρήσεις.

Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: Πολλά προβλήματα

Ο Άρης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, τα οποία, καλείται να ξεπεράσει για να νικήσει τον ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με τη νίκη να τους δίνει πρεστίζ! Ο Πέτρος Τσαγκαράκης θα είναι ο διαιτητής του αγώνα. Η ΚΕΔ γνωστοποίησε τους διαιτητές της 8ης αγωνιστικής. Ο κ. Τσαγκαράκης (Χανίων) θα έχει βοηθούς του, τους Αλεξέα (Μεσσηνίας), Κωνσταντόπουλο (Κορινθίας), ενώ, τον έλεγχο του VAR θα έχει ο κ. Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

Δείτε ακόμη:

ΠΑΟΚ: Η άλλη πτυχή της απόφασης του CAS
Παίρνει πίσω τους 7 βαθμούς κατά πάσα βεβαιότητα και η Ξάνθη
Βρίσκει …φωτιά ο Προμηθέας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις