Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

25

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Δώρο Πάσχα 2020 – εργοδότες: Πότε θα γίνει η υποβολή αιτήσεων
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δώρο Πάσχα 2020 – εργοδότες: Πότε θα γίνει η υποβολή αιτήσεων

Δώρο Πάσχα 2020 - εργοδότες: Έως τις 20 Ιουλίου θα πρέπει να γίνει η υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης επιχειρήσεων για το Δώρο Πάσχα.

Δώρο Πάσχα 2020 – εργοδότες: Έως τις 20 Ιουλίου θα πρέπει να γίνει η υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης επιχειρήσεων για το Δώρο Πάσχα 2020. Συγκεκριμένα αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση.Σύμφωνα με την απόφαση ορίζεται ότι, για την πληρωμή προς τους εργοδότες του επιδόματος εορτών Πάσχα για το οποίο βαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός, οι εργοδότες υποβάλλουν στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ».

Από την 1η έως τις 20 Ιουλίου 2020, θα είναι διαθέσιμο το έντυπο «υπεύθυνη δήλωση επιχειρήσεων-εργοδοτών για το επίδομα εορτών Πάσχα έτους 2020, για το οποίο βαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός».

Δώρο Πάσχα 2020 – εργοδότες: Το έντυπο που πρέπει να συμπληρώσουν

Στο έντυπο αυτό, δηλώνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, ήτοι τα στοιχεία της επιχείρησης, τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού τους (IBAN). Τα στοιχεία των εργαζομένων τους, καθώς και το ποσό του επιδόματος εορτών Πάσχα 2020 (μικτές αποδοχές εργαζομένου και αναλογούσες εργοδοτικές εισφορές), που αντιστοιχεί στο χρονικό διάστημα αναστολής της εργασιακής σχέσης εκάστου μισθωτού και το οποίο καλύπτεται από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Δείτε ακόμα

Μείωση ενοικίου 40% – Για ποιες επιχειρήσεις ισχύει
ΕΝΦΙΑ : Σε πόσες δόσεις η εξόφληση – Οι εκπτώσεις και οι μειώσεις φόρου
Τον Νοέμβριο η πληρωμή αναδρομικών για 12 μήνες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις