Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Εδωσε Μπότη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Εδωσε Μπότη

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Παίκτης των νερατζούρι ο διεθνής τερματοφύλακας -πρώην πια- του ΠΑΟΚ - Εντυπωσιασμένοι οι Ιταλοί απο τα προσόντα του νεαρού

ΠΑΟΚμεταγραφές: Παίχτης της Ίντερ πρεπει να θεωρείται ο Νίκος Μπότης. Αφού, σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα, η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Ίντερ είναι τελειωμένη.  Ο “δικέφαλος του Βορρά”  θα κρατήσει ένα ποσοστό 20% στα δικαιώματα του ύψους 1.91 μέτρα τερματοφύλακα και ελπίζει σε έσοδα από την εξέλιξη του. Ο 16χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε  συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ύψους 600 χιλιάδων ευρώ.

Καταλυτικό ρόλο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, έπαιξε ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος ταξίδεψε στο Μιλάνο για τα τυπικά της υπόθεσης. Έτσι ο νεαρός πορτιέρε έχει μπροστά του μια από τις πιο μεγάλες προκλήσεις της καριέρας του. Θυμίζουμε ότι ο Βρύζας είχε διαμεσολαβήσει και για την μεταγραφή του Βαγιαννίδη, από τον Παναθηναϊκό στους “νερατζούρι”. Για τον οποίο, η ομάδα του Μιλάνου είχε βγάλει 600 χιλιάδες ευρώ από τα ταμεία της.

ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: Στους νέους και βλέπουμε

Ο Μπότης προορίζεται για την ομάδα νέων της Ίντερ, αφού οι “νερατζούρι” κέρδισαν την Γιουβέντους και την Μίλαν που ήθελαν τον νεαρό τερματοφύλακα του δικεφάλου του βορρά. Οι υπεύθυνοι της Ίντερ εντυπωσιάστηκαν από τον 16χρονο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και κινήθηκαν αμέσως για να τον κάνουν δικό τους. Μάλιστα, οι Ιταλοί είχαν στείλει άνθρωπο να τον παρακολουθεί, από την Λάρισα. Ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός τερματοφύλακας ήθελε μια τέτοια μεταγραφή, καθώς είχε δοκιμαστεί σε διάφορες ιταλικές ομάδες, αλλά και από την Μίλαν. Παρακάτω μία από τις σελίδες για φίλους της Ιντερ με την ανακοίνωση τς μεταγραφής:

Δείτε ακόμη:

Το παραδοσιακότερο και αραιότερο τουρνουά του κόσμου γίνεται 143 ετών!
Στη φυσική έδρα της Γουλβς η ρεβάνς για Ολυμπιακό
Η Βερόνα υποδέχεται την Ιντερ με το μυαλό στο Γιουρόπα Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις