Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καθηγητής Ηλιούπολη- 14χρονη: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος για αποπλάνηση μαθήτριας
ΕΛΛΑΔΑ

Καθηγητής Ηλιούπολη- 14χρονη: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος για αποπλάνηση μαθήτριας

Καθηγητής Ηλιούπολη- 14χρονη: Το δρόμο για τις φυλακές πήρε και ο καθηγητής από την Ηλιούπολη, ο οποίος διατηρούσε σχέση με 14χρονη μαθήτρια. Μετανιωμένος εμφανίστηκε στην απολογία του.

Καθηγητής Ηλιούπολη- 14χρονη: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος καθηγητής που κατηγορείται για την αποπλάνηση  της 14χρονης μαθήτριας στην Ηλιούπολη. Στην απολογία του στον ανακριτή, που κράτησε 3 ώρες, ο καθηγητής δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του, ενώ ισχυρίστηκε πως με τη μαθήτρια ήρθε μια φορά σε στενή επαφή, τον Φεβρουάριο του 2020.  Παράλληλα, ανέφερε πως τη βοηθούσε με τα μαθήματά της. Από κει και πέρα να υπενθυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα της 14χρονης είδε μαζί τον 44χρονο και την κόρη της, και πλέον έχουν έρθει στη δημοσιότητα σοκαριστικοί διάλογοι. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προσεκτικά έχουν εντοπίσει στο κινητό της 14χρονης αλλοδαπής μαθήτριας φωτογραφίες του 44χρονου καθηγητή, και ερευνάται αν είχε σχέση και με άλλες ανήλικες.

Ο καθηγητής, που έχει ομολογήσει την πράξη του, προσέγγισε το κορίτσι πριν από περίπου ένα χρόνο και μετά από επίμονες προσπάθειες κατάφερε να την πείσει να συνάψουν «σχέση». Για το επόμενο διάστημα, ο καθηγητής έβγαινε ραντεβού με την ανήλικη, χωρίς να καταλάβει κανένας από το περιβάλλον της 14χρονης. Ο 44χρονος κατοικεί στην Αργυρούπολη με την οικογένειά του και είναι πατέρας δύο παιδιών. Πριν από μερικά χρόνια, διορίστηκε με οργανική θέση σε σχολείο της Ηλιούπολης. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του καθηγητή μετά από την καταγγελία της μητέρας της, που είδε τυχαία τον καθηγητή σε ραντεβού με την κόρη της. Αμέσως, η γυναίκα ειδοποίησε την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και πολύ γρήγορα ο 44χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με την αστυνομία. Στο κινητό του, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, βρέθηκαν μηνύματα και φωτογραφίες.

Καθηγητής Ηλιούπολη- 14χρονη: “Κοινό μυστικό από τον Μάιο του 2019”

Δείτε ακόμη

Έρχεται το ψηφιακό ΚΕΠ – Συναλλαγές με βιντεοκλήση
Βλάβη στο Superferry με 191 επιβάτες -Επιστρέφει Ραφήνα
Φωτιά στην Κόρινθο – Εκκενώθηκε παιδική κατασκήνωση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις