Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άντώνης Σρόιτερ – μαγιό: Ποζάρει και αναστατώνει
LIFESTYLE

Άντώνης Σρόιτερ – μαγιό: Ποζάρει και αναστατώνει

Άντώνης Σρόιτερ - μαγιό: Σε καλοκαιρινή διάθεση ο διάσημος παρουσιαστής, ποζάρει στο φωτογραφικό φακό και αναστατώνει.

Άντώνης Σρόιτερ – μαγιό: Σε καλοκαιρινό mood είναι ο anchorman του Alpha Αντώνης Σρόιτερ. Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει με τα formal κουστούμια του να μας ενημερώνει για τις ειδήσεις και τις εξελίξεις της επικαιρότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ωστόσο έκανε μια παύση από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και βρήκε χρόνο για να απολαύσει τη θάλασσα.

Κοινοποίησε, λοιπόν, μια φωτογραφία του με το μαγιό του και μάλιστα μέσω αυτής έκανε και τον απολογισμό για την τηλεοπτική χρονιά: «Δέκα και μια.. Τηλεοπτικός απολογισμός χρονιάς. Το δελτίο του Αlpha πρώτο και εφέτος», έγραψε. Ο Αντώνης Σρόιτερ παρουσιάζει από το 2009 έως και σήμερα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Το οποίο βρίσκεται πρώτο στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, κάτι που όπως είναι λογικό τον χαροποιεί ιδιαίτερα. Δείτε με ποια φωτογραφία επέλεξε να κάνει τον απολογισμό της τηλεοπτικής σεζόν, απαλλαγμένος από τα κουστούμια του…

Άντώνης Σρόιτερ – μαγιό: Βγάζει το κοστούμι και αναστατώνει

Ποζάρει στο φωτογραφικό φακό για τους φίλους του στο Ινσταγκραμ! Είναι αλήθεια ότι ο πετυχημένος παρουσιαστής περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του και αυτό το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Η πάντα μέσα στη μόδα σύζυγός του Ιωάννα Μπούκη, είναι πάντα στο πλευρό του με το μοναδικό της χαμόγελο και τον κάνει να αισθάνεται μοναδικά, όπως έχει πει και ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του.

Δείτε ακόμη

Ποζάρει με μαγιό και μας αναστατώνει η Σίσσυ Χρηστίδου (pic)
Το βίντεο που κατέβασε άρον – άρον η Τατιάνα, μετά τα αρνητικά σχόλια
«Κολυμπούσα 7,5 ώρες μέχρι να βγω στη στεριά» – Η συγκλονιστική Μόνικα μιλά για το ναυάγιο στη Τζια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις