Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Μάχες σωτηρίας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Μάχες σωτηρίας

Serie A - προαναγγελία: Με την Φιορεντίνα στο μεγάλο ματς της ημέρας η μεν, με την Τορίνο εκτός η δε - Πού θα σταματήσει η Αταλάντα;

Serie A – προαναγγελία: Η Serie A, συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Η Τορίνο κοντράρεται με την Μπρέσια σε μία μάχη με βαθμολογικό ζουμί. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 16η θέση και απέχουν  τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Η σεζόν που διανύουν, είναι κακή  και χρειάζονται την νίκη για να παραμείνουν πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Η «Γκρανάτα» προέρχεται από ένα σερί τριών ηττών και θέλει να το σταματήσει σήμερα.

Από την άλλη, η Μπρέσια βρίσκεται στην προτελευταία θέση και έχει 7 βαθμούς διαφορά από την ασφαλή ζώνη. Οι Λομβαρδοί θέλουν να πάρουν τη νίκη που είναι ζωτικής σημασίας για την σωτηρία τους. Απόψε, θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα για να μείνουν στο κυνήγι της παραμονής στο Καμπιονάτο.

Serie A – προαναγγελία: Ανασα αναζητά η Τζένοα

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, η Τζένοα υποδέχεται την Νάπολι, στο «Λουίτζι Φεράρις». Οι γηπεδούχοι έχουν ανάγκη τους βαθμούς για να βγουν από την ζώνη του υποβιβασμού. Κάνουν μια κακή χρονιά και τώρα τρέχουν να ανατρέψουν την κατάσταση. Από την άλλη, η Νάπολι κατέχει την 7η θέση και θέλει τη νίκη, κυρίως για λόγους γοήτρου, αφού έχει εξασφαλίσει μια θέση για το Γιουρόπα Λιγκ, χάρη στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Η Φιορεντίνα υποδέχεται την Κάλιαρι στο «Αρτέμιο Φράνκι», σε ένα αδιάφορο παιχνίδι. Οι «βιόλα» βρίσκονται στην 13η θέση, έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους και δεν έχουν βαθμολογικές βλέψεις. Το ίδιο ισχύει και για την Κάλιαρι που κατέχει την 11η θέση.

Serie A – προαναγγελία: Η ασταματητη Αταλάντα

Η Αταλάντα αντιμετωπίζει την Σαμπντόρια στο Μπέργκαμο. Οι γηπεδούχοι είναι ασταμάτητοι φέτος. Έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει ένα νικηφόρο σερί πέντε αγώνων και θέλει να το μεγαλώσει. Από την άλλη, η Σαμπντόρια θα παλέψει για την νίκη για να αυξήσει περισσότερο την διαφορά της από την ζώνη του υποβιβασμού και να εξασφαλίσει την παραμονή της.

Στο Ολίμπικο, η Ρόμα κοντράρεται με την Πάρμα σε ένα παιχνίδι με χαμηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι Ρωμαίοι θέλουν την νίκη για να παραμείνουν πάνω από την Νάπολι και να προσπεράσουν την Μίλαν, που είναι 5η. Προέρχονται από την νίκη με τους Ναπολιτάνους και θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα. Ενώ, η Πάρμα θέλει την νίκη για λόγους γοήτρου, αφού βρίσκεται στην 12η θέση και έχει εξασφαλίσει την παραμονή της.

Η Μπολόνια υποδέχεται την Σασσουόλο,  στο  «Ρενάτο νταλ Άρα». Αδιάφορο βαθμολογικά ματς αφού οι γηπεδούχοι είναι στην 9η θέση  και έχουν οχτώ βαθμούς διαφορά με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η δε Σασσουόλο είναι 10η και έχει 9 βαθμούς διαφορά από τις θέσεις της Ευρώπης.

Δείτε ακόμη:

Super League: Σε Τούμπα και ΟΑΚΑ οι μάχες για τη δεύτερη θέση
Winmasters: Άρης – Ολυμπιακός με Δεύτερη Ευκαιρία!
Ήττες οι πρωτοπόροι, δεν αλλάζει πια τίποτα στη μάχη για το σκουντέτο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις