Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Σφυριές ζωής!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Σφυριές ζωής!

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 34η αγωνιστική - Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην ουρά

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Μπέρνλι σε ένα παιχνίδι, που μόνο οι γηπεδούχοι καίγονται για τους βαθμούς. Τα «σφυριά» βρίσκονται στην 16η θέση και απέχουν τέσσερις βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. Πρέπει να νικήσουν σήμερα, αν θέλουν να κρατάνε την παραμονή τους στα χέρια τους. Προέρχονται από ισοπαλία με την Νιούκαστλ και η νίκη είναι μονόδρομος.

Από την άλλη, η Μπέρνλι βρίσκεται στην 10η θέση και είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Αφού, έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην Πρέμιερσιπ. Πραγματοποιεί μια μέτρια σεζόν και στο προηγούμενο παιχνίδι ήρθε ισόπαλη με την σκληροτράχηλη Σέφιλντ. Σήμερα θα βάλει δύσκολα στην Γουέστ Χαμ και θα κυνηγήσει μια νίκη ψυχολογίας.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Για σωτηρία και πρεστίζ

Στα άλλα παιχνίδια, η Σέφιλντ υποδέχεται την Γούλβς σε ένα παιχνίδι που μόνο οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται τους βαθμούς. Η Σέφιλντ βρίσκεται στην 9η θέση και διανύει μια καλή σεζόν. Απόψε θα βάλει δύσκολα στην Γούλβς που θέλει το πολύτιμο τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 6η θέση και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να φτάσουν την Γιουνάιτεντ, στην 5η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Νιούκαστλ σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, στο Έτιχαντ. Οι «πολίτες» βρίσκονται στην 2η θέση και πρακτικά έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ενώ, η Νιούκαστλ είναι στην 12η θέση, έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και δεν έχει βαθμολογικές βλέψεις. Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν σε ένα παιχνίδι γοήτρου.

Στο στάδιο Φάλμερ, η Μπράιτον υποδέχεται την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 15η θέση και θέλουν την νίκη για να απομακρυνθούν περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Η Λίβερπουλ είναι στην κορυφή  και δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο και οι δύο ομάδες θα παλέψουν σε ένα παιχνίδι που θα τους δώσει πρεστίζ!

Δείτε ακόμη:

Super League: Σε Τούμπα και ΟΑΚΑ οι μάχες για τη δεύτερη θέση
Winmasters: Άρης – Ολυμπιακός με Δεύτερη Ευκαιρία!
Ήττες οι πρωτοπόροι, δεν αλλάζει πια τίποτα στη μάχη για το σκουντέτο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις