Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Αγγίζει Ευρώπη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Αγγίζει Ευρώπη

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Γκέλα που την αφήνει στην αγωνία της μάχης σωτηρίας η Θέλτα, 1-1 με την αδιάφορη Ατλετικο Μαδρίτης

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και ίσως το πληρώσει η Θέλτα. Οι Γαλικιανοί υποδέχτηκαν την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο Μπαλαΐδος. Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι, στο 1-1. Με αυτό το αποτέλεσμα η Ατλέτικο Μαδρίτης παρέμεινε στην 3η θέση. Ενώ, η Θέλα βρίσκεται στην 15η θέση με 7 βαθμούς διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού που παρέχει μια σχετική ασφάλεια, όχι όμως ότι την αφήνει ήσυχη ως το τέλος.

Πριν, προλάβει να ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μοράτα έκανε το 0-1 με σουτ, στο 1’. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Θέλτα μπήκε δυνατά και κατάφερε να αντιδράσει. Η ομάδα του Βίγκο ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μπέλτραν στο 49’. Στη συνέχεια, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι, αφού παρέμεινε το τελικό 1-1.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Βαλένθια – Ρεάλ Βαγιαδολίδ: 2-1

Αγγίζει Ευρώπη η Βαλένθια. Το σύνολο του Βόρο, επικράτησε με 2-1 απέναντι στην Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι «νυχτερίδες» μείωσαν στους 3 βαθμούς, από την 6η θέση (έστω και με παιχνίδι περισσότερο) και πλέον είναι μια ανάσα από το Γιουρόπα Λίγκ. Στο πρώτο ημίχρονο, η Βαλένθια ήταν καλύτερη, με τον Γκόμες να την βάζει μπροστά στο 30’. Στο β μέρος, η σκληροτράχηλη Βαγιαδολίδ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Γκαρσία, στο 47’. Την νίκη χάρισε στους γηπεδούχους ο Λι, στο 89’.

Δείτε ακόμη:

Η Σοσιεδάδ ξόδεψε βαθμούς, όχι όμως και ελπίδες Ευρώπης
Οι καλύτερες ομάδες προσφέρουν θέαμα στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports
Το Λαϊκό Λαχείο μοίρασε περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ τον Ιούνιο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις