Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Στεγαστικό φοιτητικό επίδομα παράταση 2020: Μέχρι 29 Ιουλίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στεγαστικό φοιτητικό επίδομα παράταση 2020: Μέχρι 29 Ιουλίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Στεγαστικό φοιτητικό επίδομα παράταση 2020: Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με ανακοίνωσή του ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων παρατείνεται έως την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020.

Στεγαστικό φοιτητικό επίδομα παράταση 2020: Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας με την οποία έκανε γνωστό ότι παρατείνεται μέχρι και την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση το φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος των 1.000 ευρώ για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση stegastiko.minedu.gov.gr (ή μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου), προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους έχει χορηγηθεί από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Δείτε ακόμη

Κοινωνικός τουρισμός 2020 – Πώς θα δοθούν τα voucher στους δικαιούχους
Επιστρεπτέα Προκαταβολή 2: Αρχίζουν οι αιτήσεις – Πότε λήγει η προθεσμία
Έκτακτο επίδομα ΟΑΕΔ: Τι πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις