Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ισραήλ- κορονοϊός νέα μέτρα: Κλείνουν ξανά μπαρ, εστιατόρια όπως μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο
ΚΟΣΜΟΣ

Ισραήλ- κορονοϊός νέα μέτρα: Κλείνουν ξανά μπαρ, εστιατόρια όπως μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο

Ισραήλ- κορονοϊός νέα μέτρα: Σε νέα σειρά περιορισμών προχώρησε σήμερα η κυβέρνηση του Ισραήλ εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Ισραήλ- κορονοϊός νέα μέτρα: Νέα σειρά περιορισμών επέβαλε σήμερα η κυβέρνηση του Ισραήλ προκειμένου να καταπολεμήσει την αύξηση των κρουσμάτων που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα από το νέο κορονοϊό, όπως μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο. Πιο συγκεκριμένα η κυβέρνηση του Ισραήλ επέβαλε ξανά σήμερα μια σειρά περιορισμών για να καταπολεμήσει την αύξηση των κρουσμάτων του νέου κορονοϊού και αποφάσισε να κλείσει άμεσα τα μπαρ, τα νυκτερινά κέντρα, τα γυμναστήρια και τις αίθουσες εκδηλώσεων, μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο. Στη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, κατά την οποία αποφασίσθηκαν αυτά τα μέτρα, ο πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε πως το Ισραήλ έπρεπε να αντιστρέψει την πορεία του στην κρίση του κορονοϊού για να αποφύγει ένα ευρύτερο lockdown.

Δείτε ακόμη

Λιβύη: Οι πρώτες εικόνες από επίθεση στην στρατιωτική βάση Σάρατζ – Απειλές για αντίποινα
«Δυσάρεστη και κακή η απόφαση της Ελλάδας» αναφέρει ο ΥΠΕΞ της Σερβίας
“Απειλή για τον Χριστιανισμό η μετατροπή της Αγιά Σοφιάς σε τζαμί” αναφέρει ο Κύριλλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις