Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπογδάνος Netflix – Ακρίτα: Ειρωνείες και… χοντράδες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπογδάνος Netflix – Ακρίτα: Ειρωνείες και… χοντράδες

Μπογδάνος Netflix - Ακρίτα: Αφορμή τα όσα είπε και έγραψε ο βουλευτής για το Netflix ως εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας

Μπογδάνος Netflix – Ακρίτα: Πάλι ξέφυγε ο “έλεγχος” ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και την Ελενα Ακρίτα, με αφορμή τα όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ για το Netflix το οποίο χαρακτήρισε εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας. Η Ελενα Ακρίτα σχολίασε ειρωνικά τις αναφορές του Κωνσταντίνου Μπογδάνου σημείνοντας ότι στην “χούντα ο κόσμος τρύπωνε τη νύχτα σε παράνομες γιάφκες κι έβαζε Netflix με χαμηλωμένο ήχο” διακωμωδώντας το σχόλιο του βουλευτή. Εξαλλος εκείνος λίγη ώρα αργότερα απάντησε στην δημοσιογράφο μέσω των social media, κατηγορώντας την ότι “αραδιάζει fake news και κάνει αισχρές σεξιστικές επιθέσεις σε γυναίκες της κυβέρνησης” και χαρακτηρίζοντάς την “η εθνική άγαμη θυγατέρα”. Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της ΝΔ βρέθηκε καλεσμένος σε πάνελ εκπομπής του Alert TV και ερωτώμενος για τον Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας, μετέφερε την κουβέντα στους μετανάστες. Μάλιστα, τάχθηκε κατά της πρότασης μεταφοράς συγκεκριμένου αριθμού προσφύγων σε χωριά της χώρας.

Προκειμένου να ενισχύσει την άποψή του ανέφερε ότι το σενάριο αυτό θυμίζει ταινία στο Netflix, το οποίο, όπως είπε, είναι “το μεγαλύτερο εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας στον κόσμο”. “Την πρόταση να πάρει κάθε χωριό 5-10 οικογένειες μεταναστών την έχω δει ως ταινία στο Netflix (a remarkable tale), το μεγαλύτερο εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας στον κόσμο. Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη εποικισμό. Πρέπει να στηρίξουμε την ελληνική οικογένεια” ανέφερε.

Τι έγραψε η Ελενα Ακρίτα:

Στη χούντα ο κόσμος τρυπωνε τη νύχτα σε παρανομες γιάφκες κι έβαζε Netflix με χαμηλωμένο ήχο, μην τους ακούσουν οι ασφαλίτες και τους συλλάβουνε. Στ’ αυτιά μου ηχεί ακόμα το σύνθημα ΝΕΤΦΛΙΞ – ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ #Deutsche_Netflix

Μπογδάνος Netflix – Ακρίτα: Η απάντηση του βουλευτή

Όταν δεν διαχωρίζει βιαστές και παιδεραστές σε καλούς και κακούς με βάση το φύλο, την έμφυλή τους ταυτότητα και το αν είναι ή όχι συριζαίοι, όταν δεν αραδιάζει fake news και δεν κάνει αισχρές σεξιστικές επιθέσεις σε γυναίκες της κυβέρνησης, η εθνική άγαμη θυγατέρα πουλάει πνεύμα.

Μπογδάνος Netflix: Τι είπε σήμερα

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κλήθηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega για να μιλήσει για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις και του ζητήθηκε να εξηγήσει και το τι εννοούσε όταν είπε ότι «το Netflix είναι το μεγαλύτερο εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας». «Ξεκίνησα να ψάχνω. 73 σειρές ή ταινίες -και βαρέθηκα μετά- για μετανάστευση, τα αγαθά της μετανάστευσης, ελεύθερη μετανάστευση, προσφυγιά και δεν συμμαζεύεται. 42 black lives matter καινούργια κατηγορία, 3 Κούβες, μία αγιογραφία του Τσε, μία του Τρότσκι, ισπανικός εμφύλιος, Χιλή, κοινόβια, Βιετνάμ, κομμούνες, Μακαρθισμός», είπε αρχικά ο κ. Μπογδάνος.

«Οποιοσδήποτε σέβεται τον εαυτό του και φτιάχνει μία επιτυχημένη πλατφόρμα, κυρίως θολώνει τα νερά. Συνεπώς για να δουν τις 50 σειρές και ταινίες για τη μαριχουάνα ή να πάνε στην κατηγορία “δυσλειτουργική οικογένεια” ή να δουν τις άπειρες επιλογές για τον Ιουδαϊσμό, τις αρκετές για το Ισλάμ, καμία όμως για τον Χριστιανισμό – εκτός αν μιλάμε για έναν γκέι Βραζιλιάνο Ιησού, καμία άλλη αναφορά – για να δουν την πλάγια προπαγάνδα του Bella Ciao και του παρτιζάνικου Casa de Papel, μέχρι του τωρινού Space Force. Για να τα δει όλα αυτά βεβαίως θα πρέπει να υπάρξει και το Dynasty».

Στον διάλογο συμμετείχε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος διαφώνησε με όλα τα παραπάνω επιχειρήματα, με τον κ. Μπογδάνο να συνεχίζει να αναλύει το σκεπτικό του και «τα στοιχεία» με τα οποία όπως είπε ενίσχυσε την άποψή του και να ρωτά επαναλαμβανόμενα «Σας πείθω καθόλου;».

Ο κ. Γιαννούλης απάντησε σε σαρκαστικό ύφος:

«Εφόσον είναι τόσο τεκμηριωμένη η άποψη του συναδέλφου για το Netflix, προτείνω στο επίμαχο νομοσχέδιο να βάλουμε μια τροπολογία να είναι ποινικό αδίκημα η θέαση του Netflix για να τελειώνουμε», είπε προκαλώντας τα γέλια στο πάνελ της εκπομπής.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το απόσπασμα στο 19:05:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις