Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Μπόμπα επάγγελμα: Επιτέλους, μάθαμε τι δουλειά κάνει
LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα επάγγελμα: Επιτέλους, μάθαμε τι δουλειά κάνει

Χριστίνα Μπόμπα επάγγελμα: "Είμαι η γυναίκα του Σάκη, από εκεί με έμαθε ο κόσμος, αλλά είμαι και άλλα πράγματα" είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Χριστίνα Μπόμπα επάγγελμα: Η Χριστίνα Μπόμπα επιτέλους έλυσε το μυστήριο του τι δουλειά κάνει. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show” στον ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια. Ο παρουσιαστής φαίνεται πως δεν κρατήθηκε και τη ρώτησε πώς προσδιορίζει η ίδια το επάγγελμά της. “Είμαι η γυναίκα του Σάκη, από εκεί με έμαθε ο κόσμος, αλλά είμαι και άλλα πράγματα. Δεν με ενοχλεί αυτό. Κάνω πολλά πράγματα. Αυτήν τη στιγμή η κεντρική μου ταυτότητα είναι online, όσα κάνω στα social media. Δεν ξέρω αν θα το έλεγα influencer, αλλά θα έλεγα ότι είμαι δημιουργός περιεχομένου. Είτε συνεργάζομαι με εταιρείες και βγάζω φωτογραφίες, όπως ήταν κάποτε τα μοντέλα, αλλά σε μια άλλη μορφή τώρα.

Δημιουργώ ένα περιεχόμενο, που έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο είτε ταξιδιωτικό, είτε υγείας, είτε διατροφής και σε όποιον του αρέσει το παρακολουθεί”, ανέφερε η Χριστίνα Μπόμπα. Στη συνέχεια αποκάλυψε και τα μελλοντικά της σχέδια, αναφερόμενη σε μια επιχειρηματική προσπάθεια που ετοιμάζει: “Η καρδιά μου είναι πιο κοντά στο επιχειρείν. Αυτή τη στιγμή έχω μια επιχείρηση που είναι στα σκαριά, δημιουργώ ένα brand υγιεινής διατροφής. Είναι κάτι που αγαπώ και το χτίζω σιγά σιγά. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο”.

Τέλος μίλησε και για το The Voice, αποκαλύπτοντας πως δεν θα το κάνει φέτος. “Αισθάνθηκα ότι τα πήγα πάρα πολύ καλά στο “The Voice”, στην αρχή είχα μια δυσκολία, μετά ήμουν πάρα πολύ άνετη, υπήρχε εξέλιξη. Ο λόγος που επέλεξα να μην το κάνω για δεύτερη χρονιά είναι γιατί θα ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι πιο ελεύθερο πια. Μου αρέσει η τηλεόραση ως μέσο, θα ήθελα να κάνω κάτι ακόμα και βήμα βήμα να πηγαίνω προς κάτι καλύτερο” είπε χαρακτηριστικά.

“Μου ήρθε να κάνω μήνυση”

Εκτός των άλλων, η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε και για την εμπειρία της με τον κορονοϊό και για τα όσα γράφτηκαν όλη εκείνη την περίοδο, τόσο για την ίδια όσο και για τον Σάκη Τανιμανίδη. Συγκεκριμένα είπε: “Ήμουν άρρωστη. Αφού τα σκεφτόντουσαν έτσι, θα είναι απλά κολλημένοι και θα λένε τα ίδια πάντα. Για μένα θα ήταν εύκολο να μην πω ότι είχα κορονοϊό. Το έκανα για να πω στον κόσμο ότι πρέπει να προσέξει περισσότερο. Τώρα πλέον όποιος με βλέπει θέλει να με αγκαλιάσει γιατί δεν φοβούνται μην κολλήσουν, αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε.

Οι γονείς μου το βίωσαν αρκετά παρά το ότι είχαμε να ειδωθούμε καιρό. Δεν απαντάω σε όσα γράφουν για εμένα. Στο θέμα του κορονοϊού γράφανε τρελά πράγματα. Είχαμε πει πως είμαστε άρρωστοι, πήραν φωτογραφίες μας παλιές και έγραψαν ότι πάμε βόλτες στο Σύνταγμα. Μου ήρθε να κάνω μήνυση”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις