Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αdele νέα σχέση: νέο σώμα, νέα διάθεση, νέο αγόρι
LIFESTYLE

Αdele νέα σχέση: νέο σώμα, νέα διάθεση, νέο αγόρι

Αdele νέα σχέση: η ανανεωμένη pop star φλέρταρε δημόσια με τον ράπερ Skepta

Adele νέα σχέση: Η Αdele έχει πάρει τη ζωή της στα χέρια της και πλέον είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της επικαιρότητας: η παρέα που κάνει με τον Πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle από τότε που οι δυο τους μετακόμισαν στο Los Angeles αλλά και τα πολλά κιλά που έχασε κάνοντας την Sirtfood diet είναι δυο από τους σοβαρούς λόγους.Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, θυμόμαστε όλοι ότι πήρε διαζύγιο από τον πατέρα του παιδιού της CEO Simon Konecki πέρσι τον Απρίλιο μετά από 8 χρόνια.

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν και όσο κοιτάμε και χαιρόμαστε το νέο της πολύ αδύνατο εαυτό, η τραγουδίστρια του «Hello» κυκλοφορούν φήμες ότι έχει νέο boyfriend και μάλιστα πρόκειται για έναν πολύ cool και a lister τύπο με τον οποίο τους ενώνει – εκτός των άλλων- και η μουσική. Πρόκειται λοιπόν για τον Βρετανο ράπερ Skepta με τον οποίο έγινε ένα δημόσιο φλερτ στο Instagram και οι φήμες φούντωσαν σε κλάσματα δευτερολέπτου.

γράφει η Έλενα Φάκου

 

Με ποια αφορμή οι fans άρχισαν να πιστεύουν πως η Adele και ο Skepta είναι ζευγάρι;

H Adele που μάλλον ζεσταινόταν αλλά ταυτόχρονα ήθελε και να τραγουδήσει πήρε έναν μικρό ανεμιστήρα και τον έκανε μικρόφωνο, απαθανάτισε τη στιγμή και την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο Skepta λοιπόν σχολίασε ‘Finally got your Instagram password lol’, δηλαδή ‘επιτέλους έχω τον κωδικό σου στο Instagram’ με εκείνη να απαντάει με ένα emoji που κλείνει το μάτι και μια κόκκινη καρδιά.

 

Αυτό το φλερτ στο Instagram έρχεται ως επιβεβαίωση της μεταξύ τους πολύ στενής σχέσης μετά από αρκετούς μήνες που οι θαυμαστές τους θεωρούν πως μεταξύ τους τρέχει κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία. Οι δυο τους δεν έχουν κάνει ακόμη κάποιο σχόλιο σχετικά αλλά εμείς σε κάθε περίπτωση θα θέλαμε να δούμε την νέα Adele και πάλι ερωτευμένη.

Δείτε ακόμη

Αν θέλεις να χάσεις βάρος κάνοντας σεξ, αυτές είναι οι στάσεις που καις τις περισσότερες θερμίδες
Η Ελένη Μενεγάκη ήλθε, είδε και νίκησε
Ποτέ καμια γυναίκα δεν ενθουσιάστηκε όταν έλαβε μια ανεπιθύμητη dick pic

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις