Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση με βιτριόλι νέα: Πιθανή η εμπλοκή τρίτου προσώπου – Το πρώτο αίτημα της 35χρονης
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι νέα: Πιθανή η εμπλοκή τρίτου προσώπου – Το πρώτο αίτημα της 35χρονης

Επίθεση με βιτριόλι νέα: Στις γυναικείες φυλακές Θηβών βρίσκεται από τη Δευτέρα η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Επίθεση με βιτριόλι νέα: Η αστυνομία διερευνά την πιθανή εμπλοκή και άλλου προσώπου στην επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας. Όπως είπε στην τηλεόραση του Star ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας, η αστυνομία έχει κάνει φύλλο και φτερό το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή της 35χρονης κατηγορούμενης, ώστε να ανακαλύψει από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι και εάν αυτός που της το έδωσε γνώριζε για ποιον λόγο το ήθελε. Αν βρουν αυτό, τότε ενδεχομένως να ανακαλυφθεί και η συνέργεια τρίτου προσώπου στο φρικτό αυτό έγκλημα.

Η αστυνομία διερευνά και ποιος προμήθευσε την 35χρονη με τα ηλεκτρονικά μέσα με τα οποία φέρεται να παρακολουθούσε την Ιωάννα, καιρό πριν από την επίθεση. Τέλος, εξέφρασε την ευχή, η κατηγορούμενη να απολογηθεί, ώστε η Ιωάννα να πάρει τις απαντήσεις που περιμένει, ενώ συμπλήρωσε πως κανείς από την οικογένειά της, εκτός από τον Σ. Κεχαγιόγλου δεν ήρθε σε επαφή μαζί του ή με την ίδια την Ιωάννα για να της πει μια κουβέντα για τον εφιάλτη που ζει.

Την ίδια στιγμή, η 34χρονη Ιωάννα που νοσηλεύεται εδώ και 1,5 μήνα στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε στο πέμπτο κατά σειρά χειρουργείο της.

Επίθεση με βιτριόλι: Το πρώτο τηλεφώνημα και το αίτημα της 35χρονης

Η 35χρονη φερόμενη ως δράστις τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και συνεργάζεται με τις Αρχές, ενώ έχει ήδη εκδηλώσει την επιθυμία της να εργαστεί στις φυλακές, δεδομένου ότι έτσι θα μειωθεί η ποινή της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η 35χρονη είχε τη Δευτέρα και την πρώτη της τηλεφωνική επικοινωνία από τις φυλακές με την αδερφή της.

Η 35χρονη κρατείται με άλλες τρεις γυναίκες σε ένα κελί και μέχρι στιγμής φαίνεται να τα πηγαίνει καλά μαζί τους. Παράλληλα, υπέβαλε αίτημα για επισκεπτήριο προκειμένου να μπορέσει να δει τα συγγενικά της πρόσωπα, το οποίο είναι υπό επεξεργασία.

Δείτε ακόμη

Το αισχρό πρωτοσέλιδο, η μήνυση και η Ιωάννα – Τι λέει πολύ καλή φίλη της 34χρονης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις