Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου ξύλο: Σεκιουριτάς και πολίτης πιάστηκαν στα χέρια
ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου ξύλο: Σεκιουριτάς και πολίτης πιάστηκαν στα χέρια

ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου ξύλο: Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η βίαιη στάση του υπαλλήλου σεκιούριτι, εικόνες που καταγράφηκαν με τη βοήθεια κινητού τηλεφώνου.

ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου ξύλο: “Θερμό” επεισόδιο συνέβη το πρωί της Πέμπτης στο υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ στο Ηράκλειο Κρήτης, στην περιοχή Τσαλικάκι μεταξύ ενός σεκιουριτά και ενός πολίτη. Ο πολίτης επιχείρησε να μπει στα γραφεία για ένα θέμα που ήθελε να τακτοποιηθεί, αλλά χωρίς προηγουμένως να έχει κλείσει ραντεβού. Ο υπάλληλος ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης απάντησε στον πολίτη ότι δεν επιτρέπεται να εισέλθει στο χώρο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πλευρών.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η βίαιη στάση του υπαλλήλου σεκιούριτι, εικόνες που καταγράφηκαν με τη βοήθεια κινητού τηλεφώνου.
Σύμφωνα με το διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου Παύλο Βαρδουλάκη που μίλησε στο neakriti.gr «ο υπάλληλος της ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι επιχείρησε να εμποδίσει τον πελάτη να μπει στο χώρο -καθώς δεν επιτρέπεται χωρίς ραντεβού- ακολούθησε επεισόδιο και πιάστηκαν στα χέρια. Ο πολίτης ήρθε αργότερα στο γραφείο μου, εξετάσαμε το αίτημά του και το περιστατικό όπως όλα δείχνουν θεωρείται λήξαν. Ωστόσο έχει κληθεί η εταιρία φύλαξης να δώσει εξηγήσεις για το θέμα».

Δείτε ακόμη

“Καραντίνα” στην Ξάνθη λόγω των κρουσμάτων- Απαγόρευση κυκλοφορίας και συναθροίσεων, μάσκες παντού

Απαγωγή Μαρκέλλας: Τα τεράστια ποσά που ξόδευε η 33χρονη – “Ανοίγουν” λογαριασμούς

Πολύ “μακριά” η ΕΛΑΣ για την Ειρήνη Μελισσαροπούλου 

Εξώδικο Δημητριάδη στον Τράγκα – “Αν δεν ανακαλέσει θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις