Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τράγκας – Δημητριάδης: Έτοιμος να κινηθεί νομικά ο γγ του Πρωθυπουργού
ΕΛΛΑΔΑ

Τράγκας – Δημητριάδης: Έτοιμος να κινηθεί νομικά ο γγ του Πρωθυπουργού

Τράγκας - Δημητριάδης: Ο κ. Δημητριάδης ζητά από τον κ. Τράγκα να ανακαλέσει και να ανασκευάσει προειδοποιώντας ότι διαφορετικά θα προσφύγει στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια.

Τράγκας – Δημητριάδης: Εξώδικη διαμαρτυρία κατά του Γιώργου Τράγκα, έστειλε ο γ.γ. του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, αντιδρώντας στις καθημερινές επιθέσεις του δημοσιογράφου – με βαρύτατους χαρακτηρισμούς – εναντίον του. Ο κ. Δημητριάδης προειδοποιεί τον Γιώργο Τράγκα ότι θα προσφύγει στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια αν δεν ανακαλέσει και ανασκευάσει τους χαρακτηρισμούς του και τις κατηγορίες για παράνομες δραστηριότητες.

«Οι ψευδείς και συκοφαντικοί σας ισχυρισμοί για το πρόσωπό μου, εκφεύγουν κατά πολύ της όποιας σκληρής δημοσιογραφικής κριτικής, την οποία και προσωπικά και ως εκ της θέσεως μου αποδέχομαι, αλλά πλέον προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου, γεγονός το οποίο δεν μπορώ να ανεχθώ» τονίζει στην Εξώδικη Διαμαρτυρία που έστειλε στον Γ. Τράγκα. Ο γ.γ. του πρωθυπουργού μιλά για «εργολαβική προσπάθεια ηθικής σπίλωσής του», προσπάθεια που συνδέεται με τον πολιτικό του ρόλο.

Τράγκας – Δημητριάδης: “Κόπηκε” ο δημοσιογράφος και από το ACTION24, τι έλεγε

Ο Γιώργος Τράγκας ενημερώθηκε από την διοίκηση του ACTION24 ότι δεν θα συνεχίζει την εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό. Η συνεργασία του διεκόπη με ένα SMS, το οποίο, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, εστάλη κατόπιν εντολής του Μεγάρου Μαξίμου και πιο συγκεκριμένα του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου και ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη. Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Τράγκας είχε κοπεί και από το ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά», εξαιτίας των αναφορών του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκπομπές του.

«Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, το Μαξίμου επενέβη. Επενέβη ο κος Δημητριάδης, και ζήτησε από το ACTION24 να απομακρυνθώ βιαίως. Ζητήθηκε από το Μαξίμου πιεστικά, εκβιαστικά να απομακρυνθώ από το κανάλι. Ζητήθηκε από την ιδιοκτησία του κου Παναγιωτάκη. Στη συνέχεια θα μεταβώ στον δικηγόρο μου κο Αγαπηνό, ώστε να καταθέσω αγωγή εναντίον του σταθμού και όχι μόνο» δήλωσε σε συνέντευξή του ο δημοσιογράφος.

«Όταν πήγα στο κανάλι, η ιδιοκτησία ρώτησε τον κο Δημητριάδη για το εάν πρέπει να με προσλάβει ή όχι. Ο κος Δημητριάδης είπε: “Καλύτερα να τον έχεις εσύ, παρά άλλοι”. Η ιδιοκτησία μου το είπε σε ανύποπτο χρόνο.

Στη συνέχεια η ιδιοκτησία ενοχλήθηκε αφόρητα γιατί εγώ ανέφερα στο ραδιόφωνο ότι ο κος Δημητριάδης έχει σχέση με τον κο Λαβράνο…. Ο κος Δημητριάδης ζήτησε να μάθει από που πληροφορήθηκα εγώ το όνομα…Eίπα στην ιδιοκτησία εάν πρέπει να φύγω, Όμως μου αρνήθηκαν. Έγινε και δεύτερη συζήτηση και ενόχληση. Ο κος Δημητριάδης μετά από αναφορά που έκανα στο ραδιόφωνο για τον κο Λαβράνο, μία σειρά είπα, τότε η ιδιοκτησία μου έστειλε μήνυμα στο κινητό μου …

Στη συνέχεια άσκησα κριτική για τους λοιμωξιολόγους. Με στοιχεία από την Διαύγεια. Για τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που πήραν. Και δεν βγήκε άχνα. Δεν υπήρξε ούτε μία διάψευση».

Δείτε ακόμη

“Δεν ανεχόταν τη σάτιρά μου” – Βολές Τράγκα κατά Μητσοτάκη (video)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις