Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Το ενδιαφέρον στην ουρά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Το ενδιαφέρον στην ουρά

Serie A - προαναγγελία: Αταλάντα και Νάπολι ανοίγουν το πρόγραμμα, στην έδρα της Ρομα δοκιμάζονται οι μπιανκονέρι του Ούντινε

Serie A – προαναγγελία: Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται η 29η αγωνιστική της Serie A. H Αταλάντα υποδέχεται την Νάπολι στο Μπέργκαμο σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ισχυρό κίνητρο δεν υπάρχει, αλλά πρόκειται για δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του καμπιονάτο και αυτό τα λέει όλα! Η Αταλάντα θέλει αν συνεχίσει, από εκεί όπου σταμάτησε την περασμένη εβδομάδα. Τρέχει σερί νικών που την έχει σταθεροποιήσει στην τετράδα και του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ!

Από την άλλη, οι Ναπολιτάνοι του Ρίνο Γκατούσο και των πέντε σερί νικών, βρίσκονται στην 5η θέση με 45 βαθμούς. Εχουν μάλιστα ήδη εξασφαλίσει μια θέση στην Ευρώπη ως κάτοχος του κυπέλλου και πλέον δεν έχουν ίχνος άγχους! Σε κάθε περίπτωση παλεύουν για το δυνατότερο δυνατόν πλασάρισμα.

Serie A – προαναγγελία: Ρόμα – Ουντινέζε

Στην «αιώνια» πόλη, η Ρόμα υποδέχεται την Ουντινέζε σε ένα παιχνίδι με έντονο ενδιαφέρον βαθμολογικά για τους φιλοξενούμενους. Οι Ρωμαίοι βρίσκονται στην 5η θέση με 48 βαθμούς και αγκαλιά ΄με ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σήμερα, θα αγωνιστεί χωρίς τον τραυματία Πάου Λόπεζ και τους τιμωρημένους Λορέντζο Πελεγκρίνι (1 γκολ, 9 ασσίστ) και Ζορντάν Βερετού. Η Ουντινέζε καίγονται για την νίκη. Κατέχουν την 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς. Έχουν μόνο τρεις διαφορά από την Λέτσε, που βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Με την νίκη σήμερα, αυξάνουν τις πιθανότητες τους να παραμείνουν στην Serie A, αλλά ακόμα και ενδεχόμενη ισοπαλία δεν είναι καταστροφική για την υπόθεση παραμονής. 

Δείτε ακόμη:

Ελαμψαν Εβερτον και Γουέστ Χαμ!
Η Σίτι παραδίδει τα σκήπτρα στη Λίβερπουλ
Ροντρίγκο: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις