Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Έφυγε από το σπίτι της μετά από δύο ώρες
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Έφυγε από το σπίτι της μετά από δύο ώρες

Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί: Μία εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε. όταν ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τον Brad να φεύγει από το σπίτι της Angie με τη μηχανή του, μετά δύο ώρες στο σπίτι της.

Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Εκτός κι αν ήσουν #teamJennifer, το ζεύγος Angelina Jolie – Brad Pitt ήταν με διαφορά ένα από τα πιο ωραία -εμφανισιακά τουλάχιστον- που έχουν περάσει ποτέ από το Χόλιγουντ. Εκείνος, ένας γοητευτικός ξανθός άντρας με ένα βλέμμα που πολλές γυναίκες θα ήθελαν πάνω τους. Εκείνη, μία γοητευτική μελαχρινή με έντονα χαρακτηριστικά που έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να λαχταρά να την έχει πλάι του. Όταν αυτοί οι δύο συναντήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Mr. and Mrs. Smith το 2004, ερωτεύτηκαν και τον Ιανουάριο του 2005 ο Brad ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την τότε σύζυγό του, Jennifer Aniston.

Η συνέχεια ήθελε ένα μεγάλο love story για Jolie – Pitt που οδήγησε σε γάμο, έξι παιδιά και 12 χρόνια σχέσης, κατά τα οποία οι fans ανυπομονούσαν να δουν κάθε κοινή τους εμφάνιση στα διάφορα events όπου εμφανίζονταν. Το πέρασμα του χρόνου, όμως, ήρθε ακόμα και γι’ αυτό το φαινομενικά τέλειο ζευγάρι που τελικά αποφάσισε το 2016 να διανύσει χωριστούς δρόμους. Ακριβείς λεπτομέρειες για το τι συνέβη και έφτασαν τα πράγματα στη ρήξη δε γνωρίζουμε, ωστόσο, οι σχέσεις τους έπειτα ήταν αρκετά τεταμένες με δικαστικές διαμάχες.

Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Έφυγε από το σπίτι της, μετά από δύο ώρες

Μέχρι πολύ πρόσφατα, πληροφορίες τους ήθελαν να μην τα πηγαίνουν καθόλου καλά και ούτε τα παιδιά τους δεν μπορούσαν να γεφυρώσουν αυτήν την απόσταση. Παραδόξως, το κλίμα φαίνεται να έφτιαξε κάπως τελευταία. Ίσως σε αυτό να συνέβαλαν και οι ιατρικές περιπέτειες που είχαν με τη Zahara και τη Shiloh. Τώρα, όμως, συνέβη και κάτι άλλο. Εκεί που οι δύο ηθοποιοί συναντιούνταν μόνο με την παρουσία των δικηγόρων τους, ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τον Brad να φεύγει από το σπίτι της Angie με τη μηχανή του, αφότου είχε περάσει δύο ώρες στο σπίτι της.

Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Πήγε σπίτι για τα γενέθλια των διδύμων

Όλοι απόρησαν δεδομένου του περίεργου κλίματος που επικρατεί μεταξύ τους. Οπότε μετά άρχισαν να σκέφτονται τι μπορεί να συμβαίνει. Ώσπου έγινε ένας σχετικός συνειρμός. Τα δίδυμα των ηθοποιών έχουν γενέθλια στις 12 Ιουλίου και γίνονται 12 ετών. Δεν αποκλείεται λοιπόν να ήθελαν να κάνουν κάποια συνεννόηση για την ημέρα και τους εορτασμούς. Για τη Shiloh, πάντως, στις 27 Μαΐου έκαναν ξεχωριστές γιορτές στα σπίτια τους. Αλλά κι αυτό να ήταν, δεν είναι ότι δεν μπορούσαν να τα ρυθμίσουν μέσω τηλεφώνου. Εκτός κι αν είχαν κι άλλα να κουβεντιάσουν ή αν επιτέλους αποφάσισαν να φτιάξουν ουσιαστικά τις σχέσεις τους για τα παιδιά τους.

Δείτε ακόμη

Η Σοφία Βεργκάρα με καυτό μπικίνι αναστατώνει τη Χαβάη
“Μην είστε μ@@@, είναι κοινή λογική” – Με ποιους τα βάζει ο Τομ Χανκς
Η Πηνελόπη συνεχίζει να ζει εγκλωβισμένη σ’ έναν αδιέξοδο γάμο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις