Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπουρδούμης – Δροσάκη γάμος: Αυτή είναι η πιο “δυνατή” φωτογραφία
LIFESTYLE

Μπουρδούμης – Δροσάκη γάμος: Αυτή είναι η πιο “δυνατή” φωτογραφία

Μπουρδούμης - Δροσάκη γάμος: Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και παρουσία λίγων καλών φίλων και συγγενών αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη.

Μπουρδούμης – Δροσάκη γάμος: Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα, Κόντρα στις προβλέψεις για το πότε ακριβώς θα γίνει ο γάμος τους και ενώ η αναγγελία στην εφημερίδα δεν ανέφερε ημερομηνία, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, παντρεύτηκαν με κουμπάρους την δημοσιογράφο Βένια Καραγιάννη και τον ηθοποιό Άγγελο Μπούρα. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην παραθαλάσσια κωμόπολη τα Βραχναίικα στον νομό Αχαΐας και οι φωτογραφίες από το γάμο τους έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Βέβαια, οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο δεν δημοσιεύτηκαν από τους νεόνυμφους, αλλά από τους συγγενείς και τους κουμπάρους τους.

Αυτή τη φορά, ο Αγγελος Μπούρας δημοσίευσε μια συγκινητική φωτογραφία με τον γαμπρό Αλέξανδρο Μπουρδούμη σημειώνοντας: «Η αγκαλιά αυτή σηματοδοτεί την αγάπη, με όρους πια συγγενικής, σχεδόν εξ αίματος ευθύνης, απέναντι στο φίλο μου που τον πάντρεψα και που με γέμισε με χαρά και συγκίνηση…. Πάμε μαζί φίλε μου παρέα σε μια ζωή γεμάτη με τα πιο όμορφα. Να ζήσετε ευτυχισμένοι….».

Μπουρδούμης – Δροσάκη γάμος: Οι πρώτες φωτο

Μια μέρα μετά, το ζευγάρι οργάνωσε ένα τραπέζι στο οποίο έδωσαν το παρόν οι οικογένειές τους. Από αυτό το τραπέζι τόσο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όσο και η Λένα Δροσάκη κοινοποίησαν μερικές φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μη μπορώντας να κρύψουν τη χαρά τους.

Μπουρδούμης – Δροσάκη: Η συγκίνηση του

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε πρόσφατα για την Λένα Δροσάκη και το αγοράκι τους, με τα μάτια του να βουρκώνουν.  Η Ελένη Μενεγάκη που έχει φιλοξενήσει πολλές φορές στο παρελθόν τον γοητευτικό ηθοποιό, του ζήτησε να της πει τη διαδρομή του μέχρι να αποφασίσει να γίνει πατέρας και να αλλάξει τη ζωή του.

“Καταρχάς εγώ ένιωσα έτοιμος, καλά με τη σύντροφό μου και έδεσε το γλυκό και αυτό το γλυκό είναι το μωρό που έρχεται σιγά σιγά τον Αύγουστο. Κι είμαι πολύ χαρούμενος, αγαπάω πολύ τη γυναίκα μου και όλο αυτό με τον κορωνοϊό το ζήσαμε μαζί με την εγκυμοσύνη” είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης προσθέτοντας πως με τη Λένα Δροσάκη είναι μαζί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και πως έκαναν και πολλά ταξίδια μαζί με την ευκαιρία της παρουσίασης της ταινίας «Ενήλικοι στην αίθουσα» του Κώστα Γαβρά στην οποία ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης υποδύθηκε τον Αλέξη Τσίπρα.

“Εμείς πρέπει να είμαστε καλά. Συνδεθήκαμε δύο άνθρωποι που ίσως να είμαστε και από διαφορετικούς κόσμους. Αυτοί οι κόσμοι όμως ενώθηκαν. Φέραμε τις ζωές μας, τα τραύματά μας και αγκαλιαστήκαμε. Αισθάνομαι ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Αλλά πρώτα πρέπει να είμαστε εμείς καλά. Πέρασα κι εγώ από πολλά στάδια. Δεν είναι τυχαίο ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ξεκίνησα ψυχοθεραπεία κι αυτό με βοήθησε και με βοηθάει ακόμα”, είπε για την σχέση του με την Πατρινής καταγωγής ηθοποιό Λένα Δροσάκη.

Δείτε ακόμη

Παντρεύτηκαν Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις